Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Diplome de Masterat în Știință cognitivă 2024

4 Masterat Programe în Știință cognitivă 2024

Prezentare generală

O diplomă de master permite elevilor să obțină cunoștințe aprofundate într-un domeniu specific și oferă posibilitatea de a finaliza mai multe cercetări aprofundate. O diplomă de master este necesară pentru cei interesați să obțină un doctorat.

Ce este un maestru în știința cognitivă? Cunoașterea științifică este un subiect larg care explorează diferite aspecte ale creierului, inclusiv gândirea, învățarea și prelucrarea informației. Persoanele care desfășoară o diplomă de masterat în acest domeniu pot studia și finaliza cercetări pe o varietate de subiecte, cum ar fi psihologia, modelarea computerizată, imagistica creierului și achiziția limbajului. Deoarece există un spectru diversificat de domenii de interes, participanții potențiali la program ar trebui să analizeze care școli oferă zona specifică în care ar dori să se specializeze.

O diplomă de absolvent în știința cognitivă poate ajuta candidații să dezvolte abilități puternice care să le poată beneficia de-a lungul vieții. Persoanele fizice vor dezvolta probabil abilități puternice de cercetare și analitice, precum și abilități de rezolvare a problemelor. O mai bună înțelegere a comportamentului uman poate îmbunătăți și abilitățile de conducere.

Costul urmăririi unui Master în științe cognitive va depinde în mare măsură de programul specific și de școala pe care studentul o alege, precum și de durata studiului. Aceasta va dura de obicei unul până la doi ani pentru a finaliza acest grad.

Obținerea unui Master în științe cognitive poate permite beneficiarilor să urmeze numeroase căi de carieră, în funcție de domeniul specific de expertiză. Persoanele fizice pot găsi un loc de muncă într-o varietate de industrii, inclusiv agențiile guvernamentale, sectorul nonprofit și educația. Persoanele cu acest grad special pot fi angajate în posturi de conducere, cercetare și post-secundare. Exemple de titluri de locuri de muncă potențiale specifice includ analist de cercetare, scriitor tehnic, dezvoltator web și asistent de marketing.

Atât programele on-line, cât și programele din campus există în întreaga lume. După ce decideți concentrarea specifică pe care doriți să o urmăriți, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Pedagogie
 • Știință cognitivă
Domenii de studiu
 • Pedagogie (4)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu