Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 36 Diplome de Masterat în Științe alimentare 2024

36 Masterat Programe în Științe alimentare 2024

Prezentare generală

Există o expresie profesionist care descrie natura de Food Science: studierea produselor alimentare "de la câmp la furculiţă". Produsele alimentare ştiinţă studii, într-adevăr toate aspectele legate de alimente, de la recoltarea şi producerea de gătit şi de consum.

Domeniul de ştiinţe alimentare sa dezvoltat imens în ultimii ani, şi Food Science astăzi este o ştiinţă interdisciplinară extrem de aplicat, care utilizează realizările din diferite domenii, cum ar fi inginerie chimică, microbiologie, biochimie şi multe altele. Acesta este motivul pentru care un număr considerabil de subdisciplines faptul că acest domeniu al ştiinţei include. Unele dintre cele mai incitante şi subdisciplines avansate de Food Science sunt chimie alimentară şi de analiză, conservarea alimentelor şi ambalare, tehnologia alimentară şi multe altele. Toate aceste studii să încerce să ridice calitatea alimentelor. În acelaşi timp, ele oferă informaţii pentru siguranţa şi modalităţi de a produce alimente care îndeplinesc cerinţele de la suprapopulate şi lumea suprastimulate moderne. Ştiinţa alimente nu este doar despre gătit, este, de asemenea, despre unele de cercetare ştiinţifică greu, adevarata provocare şi ghicitori unraveling.

Porniţi în căutarea pentru masterat în ştiinţe alimentare viitorul imediat! Nu ezita pentru a afla mai multe despre programele de master în ştiinţe alimentare speciale, făcând clic pe link-urile de mai jos.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Științe alimentare
Domenii de studiu
  • Științele vieții (36)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu