Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 26 Diplome de Masterat în Învățământ secundar 2024

26 Masterat Programe în Învățământ secundar 2024

Prezentare generală

Titlurile de masterat și licențele corespunzătoare pot fi necesare pentru anumite cariere. Acestea ar putea fi, de asemenea, o poartă între studiile universitare și doctorale.

Ce este un master în învățământul secundar? Aceste programe sunt cel mai adesea concepute pentru a pregăti profesorii potențiali pentru a instrui studenții în clasele post-elementare. Aceasta implică în mod obișnuit finalizarea unor cursuri de specializare, cum ar fi artele, muzica, matematica, științele umane sau științele, și dezvoltarea cunoștințelor în întreaga gamă de subiecte explorate în timpul învățământului secundar. Cursurile în etică, teoria pedagogică, sociologie și știința evaluării sunt, de asemenea, de obicei parte integrantă a acestui master. Elevii ar trebui să se aștepte să petreacă undeva între doi și patru ani înainte de a li se acorda o diplomă de master în învățământul secundar.

Multe instituții oferă pregătire pentru examenele de licențiere ale unei anumite jurisdicții, iar unele includ chiar acest curs în program.Pe lângă pregătirea licențelor, aceste programe încearcă adesea să le ofere absolvenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a reuși ca profesor, cum ar fi planificarea eficientă a lecțiilor și evaluarea corectă a studenților.

Consultați departamentul de admitere al instituției alese pentru o estimare corectă și actualizată a costurilor de școlarizare. Aceasta este adesea sursa cea mai fiabilă de astfel de informații.

Obiectivul principal al majorității participanților la un program de învățământ secundar este de a deveni un profesor. În majoritatea jurisdicțiilor, această poziție necesită un proces amplu de educație, stagiu și licențiere înainte ca candidații să fie considerați pentru o poziție permanentă. Există, uneori, o perioadă de așteptare înainte ca un profesor să devină tenured prin consultarea și aprobarea consiliului. Profesorii sunt, de obicei, responsabili pentru dezvoltarea și crearea unei clase unice bazate pe teoria educațională și obiectivele învățării instituționale.Acestea sunt, de asemenea, de multe ori ținute pentru a ține cont de succesul studenților sub îndrumarea lor. Profesorii au tendința să se angajeze în activități în plus față de sălile de clasă de conducere, cum ar fi consilierea cluburilor studențești sau echipele de antrenor de atletism.

Programul de învățământ secundar drept este posibil să vă aștepte acolo. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Pedagogie
 • Învățământ secundar
Domenii de studiu
 • Pedagogie (26)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu