Keystone logo

34 Masterat Programe în Pedagogie Învățământ general 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Pedagogie
 • Învățământ general
Domenii de studiu
 • Pedagogie (34)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Masterat Programe în Pedagogie Învățământ general

  O diplomă de master este o realizare pe care studenții o fac ca parte a unui program de absolvent. Acest grad le separă ca un expert într-un domeniu specializat și oferă oportunități de a găsi o carieră sau de a avansa spre un grad de doctorat.

  Ce este un maestru în învățământul general? Este o diplomă care oferă absolvenților de programe cunoștințele necesare pentru a-și desfășura o carieră în predare. Cursurile pentru o diplomă de învățământ general pot include instruirea și conducerea, managementul clasei, integrarea tehnologică, statisticile, metodele de cercetare, proiectarea instruirii și evaluarea și evaluarea. Elevii înscriși în acest program se pot aștepta să-și extindă înțelegerea asupra pedagogiei, a sistemului educațional și a metodelor de îmbunătățire a abilităților de predare.

  Un Master în Educație Generală pregătește studenții pentru o carieră în mediul academic sau pentru a urma studii superioare într-un program de doctorat. Învățătorii de gradul de masterat au, în general, o planificare extrem de dezvoltată, de vorbire publică și abilități de conducere. Aceste abilități le pot ajuta să obțină un loc de muncă după absolvire.

  Factori precum locul în care se află școala și cât timp studentul dorește să studieze poate afecta costurile globale. Pentru o defalcare completă, studenții ar trebui să contacteze școlile pentru mai multe informații.

  După ce au primit titlul de Master în educația generală, elevii ar trebui să poată lucra în sectorul educațional, atât privat, cât și public. Unele opțiuni de carieră includ profesor K-12, instructor de colegiu sau profesor. Unii pot chiar să găsească un loc de muncă într-un cadru corporativ ca formator. Există numeroase oportunități de creștere a carierei, în funcție de faptul dacă un student alege să urmeze un program de doctorat, să obțină un loc de muncă într-un program universitar sau să lucreze pentru o școală privată.

  Elevii pot găsi programe în școli din întreaga lume. Cursurile online pot fi disponibile pentru cei care au programări alternative sau care locuiesc în zonele rurale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.