Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Întreținerea clădirilor 2024

1 Masterat Programe în Întreținerea clădirilor 2024

Prezentare generală

După absolvirea unei diplome de licență, elevii își pot continua studiile prin obținerea unei diplome de masterat. Deși este posibil să dureze doi sau mai mulți ani pentru a finaliza, educația avansată suplimentară poate oferi studenților posibilitatea de a se specializa într-un domeniu preferat de studiu.

Ce este un Maestru în întreținerea clădirilor? Pe măsură ce tehnologia inovatoare continuă să fie integrată în proiectarea clădirilor, acest grad avansat le poate oferi absolvenților informațiile necesare pentru a menține clădirile sănătoase și eficiente din punct de vedere energetic. Pe lângă studierea elementelor de design arhitectural durabile, elevii pot petrece timp, concentrându-se asupra modului în care oamenii interacționează cu mediile clădirilor, maximizând sănătatea și confortul ocupanților. Alte cursuri din cadrul diplomei se pot concentra pe reglementări guvernamentale, coduri de construcție și probleme de impact asupra mediului.

Absolvenții învață adesea cum să maximizeze performanța complexelor de clădiri, inclusiv adăugarea de upgrade-uri la clădiri care nu au fost concepute inițial pentru eficiența utilizării resurselor. Aceștia pot asimila abilitățile de comunicare scrisă și verbală și abilitatea de a explica detaliile de proiectare complexă autorităților de reglementare sau altor părți interesate care nu au experiență tehnică.

Costul pentru absolvirea unui grad postuniversitar poate varia în funcție de durata programului de învățământ, de locația școlii, de tipurile de conținut oferite și de situația în care cursurile sunt luate în campus sau de la distanță. Costurile pot fi, de asemenea, afectate în funcție de reputația școlii în domeniul de studiu ales.

Absolvenții pot deveni manageri de proprietate comercială, ingineri constructori de șantier sau directori de întreținere pentru clădiri individuale, pentru a complexe de extindere cu structuri multi-utilizare, care încorporează generații diferite de tehnologie. Alții aleg să fie consultanți cu firme de arhitectură sau de inginerie care se specializează în proiecte noi de construcție sau de renovare. Atunci când sunt combinate cu un interes în managementul afacerilor, absolvenții pot deveni proprietari și directori executivi ai propriilor firme de arhitectură sau de inginerie. Cu interesul de a lucra în sectorul public, absolvenții se pot alătura departamentelor guvernamentale în calitate de analiști, autorități de reglementare sau administratori de conformitate.

Diplomele de absolvent pot fi obținute în persoană, online sau în combinație cu stagii și oportunități de consultanță pentru studenți. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Construcții
  • Servicii de construcții
  • Întreținerea clădirilor
Domenii de studiu
  • Construcții (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu