Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Îngrijirea și bunăstarea animalelor 2024

6 Masterat Programe în Îngrijirea și bunăstarea animalelor 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este o opțiune excelentă dacă vrei să avansezi educația dincolo de o diplomă de licență. Acest tip de program poate fi de obicei finalizat într-un an sau trei ani și este disponibil într-o varietate de domenii diferite.

S-ar putea să fii curios: Ce este un Maestru în îngrijirea și bunăstarea animalelor? Acest tip de program este conceput pentru a ajuta elevii să învețe despre îngrijirea, lucrul cu și protejarea tot felul de creaturi diferite. Cei care fac acest curs de studiu ar putea să învețe despre o serie de subiecte, inclusiv biologie, ecologie, psihologie animală, silvicultură sau agricultură. Elevii pot alege să se concentreze pe o anumită specie sau mediu; Ar putea, de asemenea, să învețe despre animale în general. Aceasta este o alegere excelentă dacă ați studiat anterior biologie sau un domeniu conex.

Un maestru în îngrijirea și bunăstarea animalelor vă poate echipa cu o serie de abilități care vă pot fi de folos în întreaga carieră.S-ar putea să vă îmbunătățiți capacitățile de gândire critică și de rezolvare a problemelor, precum și competențele tehnice importante legate de îngrijirea animalelor.

Costul acestui tip de grad va depinde de factori cum ar fi structura programului, fluctuațiile de școlarizare și costurile materialelor. Asigurați-vă că ați luat legătura cu instituția aleasă pentru a primi informații financiare actuale.

Cei care studiază îngrijirea și bunăstarea animalelor ar putea să urmeze o serie de cariere diferite. De exemplu, un absolvent ar putea merge la locul de muncă ca specialist în comportamentul animalelor, forestier, consultant biologic sau analist de impact asupra mediului. Absolvenții pot, de asemenea, lucra adesea ca zookeeperi, agricultori sau biologi, în funcție de seturile lor individuale de calificare.

Sunteți gata să începeți calea către o diplomă de masterat pentru îngrijirea animalelor? Tot ce trebuie să faceți este să căutați programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științele vieții
  • Știința animalelor
  • Îngrijirea și bunăstarea animalelor
Domenii de studiu
  • Științele vieții (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu