Keystone logo

49 MA Programe în Pedagogie Predare TESOL 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Pedagogie
  • Predare
  • TESOL
Domenii de studiu
  • Pedagogie (49)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Pedagogie Predare TESOL

Pentru studenții care doresc varietate în interesele lor de învățământ superior, o diplomă de Master of Arts poate fi o optiune ideala. Se concentrează MA tipice pot include astfel de subiecte diverse, precum istorie, teologie, comunicații și științe sociale. Ca urmare, cei care castiga AM lor se pot aștepta la o varietate de opțiuni de carieră la absolvire.

Un MA în TESOL (predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi), poate fi o urmărire academic extrem de plină de satisfacții. Acest grad presupune predarea limbii engleze ca o sursă de zi cu zi de comunicare, precum și cazurile în care se vorbește limba engleză este o apariție mai puțin obișnuită. Folosind o combinație de cercetare și învățare experiențială, elevii practica de grade în TESOL sunt instruiți să utilizeze o abordare cuprinzătoare pentru interesele lor.

Un grad mai avansat în TESOL pot satura elevii cu un sentiment de scop, atunci când vine vorba de studiile lor.Datorită naturii de cursuri, absolvenții se pot aștepta la oportunitățile de pe tot globul. În plus, TESOL grade favoriza un sentiment de comunitate, atât în ​​rândul instructorilor și a celor cărora le sunt însărcinat cu predare.

Atunci când se analizează taxele de școlarizare, costul de a câștiga grad unul în TESOL poate fluctua foarte mult. În funcție de tipul de instituție și în cazul în care se află, unele grade poate suporta de școlarizare mai mari decât altele.

Cei cu un grad în TESOL ne putem aștepta la mai multe oportunități de carieră interesante. În afara de setarea tradițional academic, multe companii și instituții private, au nevoie de instructori TESOL. Există, de asemenea, posibilitatea de ample în domeniul administrației și cercetare, precum și multe alte discipline profitabile și diverse. Astfel de oportunități există pe tot globul, care să permită absolvenților de a căuta locuri de muncă într-un număr de țări.

Pentru cei care întreabă ce este un MA în TESOL, studii on-line se poate dovedi extrem de benefică. De aceea noi oferim o varietate de opțiuni pentru fiecare tip de elev, indiferent de zona de interes. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.