Keystone logo

30 MA Programe în Științe sociale Studii de zonă Studiile Orientului Mijlociu 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Științe sociale
  • Studii de zonă
  • Studiile Orientului Mijlociu
Domenii de studiu
  • Științe sociale (30)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Științe sociale Studii de zonă Studiile Orientului Mijlociu

Un maestru de grad Arts este o alegere excelentă pentru orice student, permițându-le să obțină o diplomă de studii postuniversitare, extinde abilitățile lor de bază de cunoștințe și de locuri de muncă, și să obțină un avantaj într-o piață de muncă competitivă. Există multe domenii diferite de studiu, care sunt disponibile pentru un master, inclusiv o intreaga curs de studiu axat pe Orientul Mijlociu. Deci, ce este un masterat în studii din Orientul Mijlociu?

&nbsp

O diplomă de master în studii din Orientul Mijlociu, de obicei, se concentreaza exclusiv pe Asia de Vest și Africa de Nord. Un astfel de curs de studiu va acoperi, de obicei, subiecte, cum ar fi politica, economie, istorie, cultura, și relațiile internaționale din Orientul Mijlociu. Programe preda elevilor despre diverse probleme cu care se confruntă regiunea, posibile soluții, și legături cu restul lumii. Aceste programe pot, de asemenea, dispun de multe ori studii religioase, cursuri de mass-media, cursuri de afaceri, sau studii militare.

&nbsp

Studierea Orientul Mijlociu are multe avantaje, unul dintre primii și cel mai important dintre acestea fiind abilitate sporită de a găsi un loc de muncă. O diplomă de master poate îmbunătăți, de asemenea, gândirea critică unui individ, precum și abilități de rezolvare a problemelor.

&nbsp

Există mai multe cariere potențiali disponibile pentru cei cu o diplomă de master în studii din Orientul Mijlociu. Un domeniu important este cadrul guvernului de lucru privind politica externă, deoarece multe întrebări diferite în relațiile internaționale implică în Orientul Mijlociu. Locuri de munca sunt de asemenea disponibile în sectorul privat de lucru pentru întreprinderile străine sau grupuri non-profit. Jurnalismul este un alt domeniu excelent pentru studii din Orientul Mijlociu absolvenți să continue.

&nbsp

Costul unui grad avansat in studii din Orientul Mijlociu pot varia foarte mult, în funcție de individ programului, școala, și țara de studiu.Este important ca potențialii studenți revizuiască opțiunile lor cu atenție pentru a asigura o potrivire financiară bună.

&nbsp

Dacă sunteți interesat în urmărirea un masterat în studii Orientul Mijlociu, apoi începe să căutați online astăzi. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.