Keystone logo

67 MA Programe în Studii umaniste Teologie Studii religioase 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Studii religioase
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (67)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii umaniste Teologie Studii religioase

Câștigul salarial un Master în Studii Religioase este o alegere excelentă pentru cei care doresc să ajute pe alții și să se străduiască pentru a face lumea un loc mai bun. Elevii care au absolvit cu o diplomă în studii religioase pot lucra pentru a rezolva conflictele religioase, oferă servicii de consiliere și învăța pe alții răbdare, compasiune și înțelegere.

Viitorii studenți de obicei, întreb, ce este un master în Studii Religioase? Este o oportunitate de a studia in continuare religiile lumii, inclusiv textele și lucrările de figuri religioase importante. Cunoștințele pot fi folosite pentru a ajuta la rezolvarea conflictelor și îmbunătățirea relațiilor dintre oameni de diferite religii.

Ele sunt o serie de beneficii de a câștiga un master în Studii Religioase. Una dintre ele este că elevii dezvolta frecvent empatie sporită, deoarece acestea sunt expuse la perspectivele de multe religii.Empatia poate fi o abilitate foarte importantă în lumea de astăzi din ce în ce complicat, și un atribut important atunci când îți urmărești muncă în anumite domenii.

Costul unui Master în Studii Religioase variază de la instituție la instituție și la țară la țară. Pentru a înțelege costul exact al înscriere, candidații potențiali trebuie să contacteze școlile în care acestea sunt interesate.

La finalizarea un master în Studii Religioase, absolvenții pot găsi de lucru într-o gamă diversă de domenii. O cale tipică este de a deveni un ministru. Altele continua de locuri de muncă de predare și de cercetare. Consiliere, servicii sociale poziții și muncă în folosul comunității și bunăstarea sunt alte alternative pentru persoanele cu o diplomă de master în Studii Religioase. Poziții de elaborare a politicilor guvernamentale sunt o altă cale de carieră posibil.

Există școli minunate în multe țări care oferă grade avansate în studii religioase. Baza noastra de date extinsă este un loc minunat pentru viitorii studenți să înceapă cercetarea gamă largă de opțiuni. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.