Keystone logo

5 MA Programe în Științe sociale Studii de zonă Studii latino-americane în Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Statele Unite ale Americii
  • Științe sociale
  • Studii de zonă
  • Studii latino-americane
Domenii de studiu
  • Științe sociale (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

MA Programe în Științe sociale Studii de zonă Studii latino-americane

Ce sunt studiile latino-americane?
Studiile Latino-Americane acoperă istoriile, societățile, culturile și politica din America Latină.

Ce pot face cu o diplomă în Studii Latino-Americane?
Studenții cu o diplomă în studii latino-americane pot lucra în organizații de educație, guvern, afaceri sau de cercetare, precum și entități non-profit sau ONG-uri.
De ce să studiezi studii larin-americane? America Latină este o regiune cu o istorie bogată și complexă, prin înțelegerea istoriilor diferitelor țări din America Latină, putem înțelege mai bine ziua de azi. În plus, America Latină este o regiune care crește în importanță atât din punct de vedere politic, cât și economic, ceea ce face importantă înțelegerea culturilor și societăților din zonă pentru a se implica mai bine cu acestea. Studierea Studiilor Latino-Americane ne poate ajuta să dezvoltăm empatie și înțelegere pentru oamenii care trăiesc în această regiune, importantă pentru creșterea personală și cheie pentru dezvoltarea relațiilor constructive între America Latină și restul lumii.

diplome de studii latino-americane
Puteți studia o diplomă de licență și master, precum și un doctorat în Studii Latino-Americane. Unele programe se concentrează pe o anumită țară sau regiune, în timp ce altele oferă o imagine de ansamblu mai generală a Americii Latine. Programele includ de obicei cursuri de istorie, politică, sociologie, antropologie și literatură. Multe programe includ și cursuri de limbă, permițând studenților să devină competenți în spaniolă sau portugheză.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un MA reprezintă o diplomă de masterat oferită studenților care au terminat un program de studii legat de științe umane sau arte, precum istorie, comunicații, filosofie, teologie sau limba engleză. Un Masterat în Arte necesită de obicei cursuri teoretice, cercetare și examene scrise.