Keystone logo

7 MA Programe în Științe sociale Studii de zonă Studii latino-americane 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Științe sociale
  • Studii de zonă
  • Studii latino-americane
Domenii de studiu
  • Științe sociale (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Științe sociale Studii de zonă Studii latino-americane

Urmărirea unui Master of Arts este un obiectiv ambițios pentru studenții care doresc să-și continue studiile după ce au obținut o diplomă de licență. Programul tinde să se dezvolte în continuare pe cunoștințele dobândite la nivel de licență.

Elevii adesea se întreabă, ce este un MA în studiile latino-americane? Acest curs de studiu în mod obișnuit educă elevii cu privire la componentele sociale, economice, culturale și istorice ale țărilor situate în America Centrală și de Sud. Ar putea, de asemenea, să învețe despre culturile din Peninsula Iberică. Ca atare, cei care urmăresc diploma de obicei învață să vorbească, să scrie și să înțeleagă limba spaniolă. În funcție de program, elevii pot să își direcționeze studiile către domenii de interes specific, cum ar fi afaceri sau diplomație. În mod similar, aceștia, de obicei, iau cursuri elective pentru a-și spori curriculum-ul.

Cei care au absolvit un masterat în studiile latino-americane au de obicei abilități solide de gândire critică, combinate cu empatii culturale. Ei au, de asemenea, tendința de a avea abilități active de citire și abilități de comunicare, care beneficiază de obicei în aproape toate aspectele vieții lor personale și de afaceri.

Costul de participare la un program de absolvent variază în funcție de mai mulți factori, cum ar fi colegiul și durata programului. Elevii ar trebui să încerce să înțeleagă toate cheltuielile asociate atunci când decid ce program de absolvent este cel mai bun pentru ei.

Carierele din studiile latino-americane sunt la fel de diverse ca studenții care urmează un masterat. Unii aleg să lucreze în mediul academic, instruind generațiile viitoare asupra factorilor geopolitici legate de America Latină. Alți absolvenți lucrează în sectorul de afaceri, ajutând organizațiile corporative să negocieze contracte internaționale. Cu toate acestea, alții continuă o carieră în guvern, care lucrează la politica comercială și umanitară. Abilitățile culturale învățate în timpul studiilor postuniversitare fac în mod obișnuit aceia care au o diplomă de licență în domeniul studiilor latino-americane să facă apel la potențialii angajatori Cei care au obținut o diplomă de master, între timp, comandă, în general, un salariu mai mare decât cei care au absolvit doar cursuri de licență.

Urmărirea unui masterat în Studiile latino-americane poate duce la o carieră plăcută. De asemenea, poate oferi absolvenților o conștientizare sporită a culturii și o mai bună înțelegere a gândirii critice. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.