Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Masterate în Arte (MA) în Studii interdisciplinare 2024

11 MA Programe în Studii interdisciplinare 2024

Prezentare generală

Un grad de Master of Arts (MA) oferă studenților cu cunoștințe aprofundate pentru a aplica carierei lor viitoare. Tema studiului poate fi similară în centrul atenției studenților, dar la un nivel mai avansat, sau poate fi în zona complementară care extinde cunoștințele studenților despre subiecte conexe.

Ce este un MA în Studii Interdisciplinare? Acest program avansat poate fi adaptat individual pentru a integra câmpuri separate într-un grad specializat. Elevii pot avea obiective educaționale și de carieră unice, care sunt îndeplinite prin combinarea domeniilor de studiu. Cursurile comune acoperă subiecte precum afacerile, științele sociale, științele sociale, teoria politică, studiile culturale, antropologia și educația. Un masterat în studiile interdisciplinare poate oferi flexibilitate care poate să nu fie disponibilă în alte grade.

Elevii din acest tip de program învață să ia diferite puncte de date și să le integreze pentru a dezvolta concepte și pentru a le aplica la rezolvarea problemelor complexe. Ei dezvoltă abilități de gândire critică și expertiză în comunicare și prezentare pentru a explica teorii cu mai multe părți.

Costul pentru o diplomă de master în studii interdisciplinare poate varia, în funcție de domeniul de studiu ales. Gradul de licență al studenților poate avea, de asemenea, un impact asupra costului, dacă sunt necesare cursuri suplimentare. Un alt factor care poate afecta costul este dacă studentul alege un program cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă.

În funcție de domeniul de studiu, absolvenții pot deveni profesori sau profesori la colegii sau universități din comunitate. Mulți studenți își desfășoară cariera ca jurnaliști sau scriitori de afaceri pentru publicații online sau tipărite care acoperă domeniile lor de expertiză. Absolvenții acestor programe pot, de asemenea, să găsească o carieră plină de satisfacții ca oameni de știință politică sau manageri de afaceri de reglementare care lucrează cu agenții guvernamentale. Organizațiile nonprofit pot angaja absolvenți ca directori, scriitori sau analiști. Corporațiile s-au uitat la absolvenți de studii interdisciplinare pentru a ocupa poziții ca administratori de prevenire a pierderilor sau directori de cercetare și dezvoltare.

Studiile interdisciplinare pot fi urmărite cu normă întreagă în campus, prin cursuri online sau cu frecvență redusă la cursuri de seară. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • MA
 • Studii generale
 • Studii interdisciplinare
Domenii de studiu
 • Studii generale (11)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu