Keystone logo

4 MA Programe în Studii umaniste Studii lingvistice Studii de limbă germană 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii umaniste
  • Studii lingvistice
  • Studii de limbă germană
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii umaniste Studii lingvistice Studii de limbă germană

La terminarea studiilor de licență, unii studenți doresc să-și continue studiile și să-și îmbogățească cunoștințele despre domeniul lor. Pentru acești studenți, urmărirea unui Master of Arts este adesea o investiție plină de satisfacții. Un Master of Arts are de obicei doi ani pentru a finaliza și necesită o diplomă de licență pentru admitere.

Ce este un MA în studiile germane? De multe ori studenții din aceste programe petrec cea mai mare parte a timpului studiind limba și cultura germană. Ca atare, studenții pot lua alte cursuri legate de aceste subiecte, cum ar fi istoria și economia europeană, relațiile internaționale și politica. Literatura germană este probabil un punct central de studiu; studenții care urmăresc un Master of Arts în acest domeniu pot petrece mult timp în cursuri de limbă și teorie literară pentru a spori înțelegerea și interpretarea textelor germane.

Acest domeniu de studiu oferă o cercetare consolidată și abilități de gândire critică, utile pentru învățarea de zi cu zi și pentru competențele conversaționale. De asemenea, studenții pot dobândi o înțelegere mai largă a Germaniei în contextul mai larg al Europei. În sfârșit, prin acest program, persoanele pot dobândi cunoștințe avansate în limba germană, o abilitate valoroasă pe tot parcursul vieții.

Costul unui program de masterat variază în funcție de universitatea pe care ați ales să o urmați și în cazul în care această universitate este situată. Datorită diferitelor opțiuni de cost, este recomandabil să contactați un consilier academic cu întrebările dvs. financiare specifice.

După absolvire, studenții din programele de masterat în studiile germane deseori își desfășoară cariera ca cercetători și educatori; aceste poziții variază de la instructor la consilier. Datorită nivelurilor avansate de capacitate lingvistică, absolvenții devin adesea scriitori, editori sau sociolingviști. Alții pot alege să lucreze în poziții de relații internaționale. Încă mai multe persoane intră în dezvoltarea afacerilor și în economie după ce au ajuns la o înțelegere aprofundată a culturii și societății germane.

Multe opțiuni de program MA în studiile germane pot fi completate doar la fața locului prin instruire față în față și prelegeri. Cu toate acestea, sunt disponibile câteva opțiuni online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.