Keystone logo

64 MA Programe în Studii de sustenabilitate 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de sustenabilitate
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (64)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de sustenabilitate

Atingerea o diplomă de master este un obiectiv pentru mulți oameni. Mai multe cursuri în profunzime este oferit decât în ​​programe de licență. Urmărirea acest grad poate ajuta persoanele fizice dobândi o mai bună cunoaștere și abilitățile necesare pentru o carieră mai profitabile și creșterea nivelului de responsabilitate.

Ce este un master în Durabilitatea? Master în programe de sustenabilitate sunt de multe ori interdisciplinare. În funcție de interesele lor, studenții pot alege să se concentreze pe diferite zone de concentrare. Unele programe sunt orientate spre umaniste, științe sociale și planificare, și poate fi deosebit de potrivit pentru persoane fizice interesate în cercetare sau mediul academic. Alții sunt mai potrivite pentru studenții care doresc să înțeleagă mai bine sustenabilitate în care se referă la economie, științe naturale și inginerie.

Există o serie de motive pentru care oamenii aleg sa urmeze un master în durabilitate. Una dintre ele este că acesta este un domeniu în curs de dezvoltare.Elevii care au obținut acest grad ar putea avea un număr sporit de oportunități de angajare și opțiuni de carieră. Urmărirea un master în Durabilitatea poate învăța, de asemenea, rezolvarea de probleme importante și abilitățile de gândire critică, care sunt ușor transferabile la mai multe tipuri de locuri de muncă.

Costul de obținere a unui master în Durabilitatea variază în funcție de instituție, locația și durata programului. Există numeroase opțiuni și este viitorii studenți recomandabil să verifice toate cheltuielile și taxele înainte de a comite o școală. Vorbind cu un ofițer de admitere este de multe ori cel mai bun mod de a face acest lucru.

Absolvenții se pot găsi în mare a cererii. Ambele firme din sectorul public și privat urmări persoanele cu acest grad. Agențiile de reglementare și guvernamentale sunt două potențialii angajatori, cum sunt energia, transportul, dezvoltare imobiliara si firme de constructii.Corporații mari în toate tipurile de industrii, inclusiv auto, tehnologie, retail si agricultura pot fi divizii însărcinat cu stabilirea și aplicarea practicilor durabile.

Există multe școli din întreaga lume care oferă acest grad. Folosind baza de date cuprinzatoare poate ajuta să restrânge opțiunile potrivite. Elevii cu flexibilitate limitată ar putea dori să cerceteze cursuri on-line, de asemenea. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.