Keystone logo

40 MA Programe în Studii de mediu 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de mediu
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (40)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de mediu

Un grad avansat de studii de mediu conduce la o carieră care poate face diferența în lume. Elevii care urmăresc acest domeniu încearcă să pună în acțiune interesul lor față de ecologie și îngrijorare față de mediu.

&nbsp

Ce este un MA în Studii de Mediu? Impactul oamenilor asupra mediului înconjurător fizic creează necesitatea unor strategii de diminuare a efectelor negative și de instigare a practicilor mai durabile. Studenții explorează interrelația dintre știință și sociologie pentru a înțelege mai bine sursele de probleme ecologice. Studiile se concentrează pe reducerea și adaptarea schimbărilor climatice, pe remedierea poluării, pe managementul mediului și pe crearea de comunități durabile. Programele oferă concentrații în cercetare, manipularea deșeurilor, considerente de sănătate și atenuarea contaminării. Unele planuri de diplomă pun accentul pe consecințele asupra mediului ale deciziilor guvernamentale și ale întreprinderilor, iar altele permit specializarea în domenii precum gestionarea pe coastă și pe mare.

&nbsp

Beneficiile studiilor de mediu sunt la scară globală. Absolvenții sunt pregătiți pentru a răspunde nevoii crescânde de abordare mai durabilă a cerințelor energetice, a gestionării deșeurilor și a echilibrului ecosistemelor.

&nbsp

Programele sunt disponibile în întreaga lume, iar costurile vor varia în funcție de școală și locație. Elevii ar trebui să-și exploreze opțiunile pentru a determina care curs de studiu se potrivește cel mai bine intereselor și obiectivelor lor.

&nbsp

Oportunitățile de carieră care oferă recompense pentru absolvenți cuprind multe domenii ale afacerilor, științei și educației. Cercetătorii studiază impactul poluării și caută să descopere soluții mai viabile la cerințele societății care au dat naștere unor probleme ecologice. Guvernele și organizațiile au nevoie de experți pentru a evalua practicile și a elabora strategii pentru a reduce daunele aduse mediului. Absolvenții pot conduce proiecte pentru a reabilita ecosistemele corupte și pentru a restabili productivitatea în soluri degradate. Eforturile de curățare a contaminării și gestionarea deșeurilor necesită cunoașterea de către membrii echipei a problemelor legate de mediu. Un maestru în acest domeniu deschide ușa conducerii în rezolvarea problemelor de poluare, dezvoltarea de noi opțiuni de energie și asigurarea unui viitor mai durabil.

&nbsp

Pentru a face primul pas în transformarea intereselor ecologice într-o carieră interesantă, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.