Keystone logo

22 MA Programe în Studii umaniste Studii lingvistice Studii de limbă engleză 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii umaniste
  • Studii lingvistice
  • Studii de limbă engleză
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (22)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii umaniste Studii lingvistice Studii de limbă engleză

Un MA sau Master of Arts este de obicei o diplomă de absolvent de unu până la doi ani într-un domeniu de studiu concentrat în cadrul științelor umaniste sau sociale.

Ce este un Master în Studii de Engleză? Elevii care urmăresc această diplomă avansată se pot aștepta să întâlnească o varietate de cursuri, inclusiv studiul literaturii scrise în engleză, engleza ca a doua limbă, lingvistică, istoria limbii engleze și, eventual, literatura și mitologia comparativă. Unele programe pot include cursuri care se concentrează pe pedagogie, adică predarea limbii engleze și a limbii artistice.

Un Master în Studii de Engleză este valoroasă prin faptul că poate oferi o varietate de aptitudini care pot fi transferate în multe cariere. Veți îmbunătăți probabil comunicarea și în special abilitățile de scriere, abilitățile dumneavoastră de gândire critică și capacitatea dvs. de a înțelege și de a explica istoria și cultura. În timp ce aceste abilități și acest set de cunoștințe este util în multe cariere, este, de asemenea, util în viață.

Costul unui program care oferă un masterat în studiile de limba engleză poate varia foarte mult în funcție de programul specific. Deoarece costul este un factor pentru mulți studenți, acesta este un lucru pe care probabil că doriți să îl investigați atunci când vă uitați la diverse programe.

Un Master în Studii de Engleză vă poate sprijini într-o varietate de opțiuni de carieră. Mulți aleg acest grad deoarece doresc să lucreze ca educatori, dar este, de asemenea, util pentru cei interesați să devină scriitori, avocați și proprietari de afaceri. Deoarece abilitățile dobândite de la un Master of Arts sunt aplicabile în multe cariere, există multe opțiuni viabile disponibile, inclusiv urmărirea unei diplome de doctorat.

Deoarece gradele avansate în limba engleză sunt atât de flexibile, ele tind să fie populare. Aceasta înseamnă că aveți multe opțiuni pentru a urma un masterat în studiile de limba engleză online și în campusuri din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.