Keystone logo

17 MA Programe în Studii de Drept Studii Generale de Drept Studii de drept 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de Drept
  • Studii Generale de Drept
  • Studii de drept
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de Drept Studii Generale de Drept Studii de drept

Un MA, altfel cunoscut sub numele de Master of Arts, poate oferi studenților o cale de a ocupa locuri de muncă mai bune, de a promova sau de a schimba cariera. Cu aproximativ doi ani, studenții pot finaliza acest tip de program la majoritatea școlilor.

Ce este un MA în Studii de Drept? Un Master of Arts în Studii de Drept acoperă adesea unele dintre aceleași cursuri care ar fi studiate de către studenții care doresc să devină avocați, cum ar fi contracte, delictele, dreptul constituțional și dreptul civil. De asemenea, este posibil să se specializeze într-o anumită zonă, cum ar fi umanitare, de mediu, europene, politică publică, criminologie, rezolvarea conflictelor sau politică publică.

Studierea legii în orice format poate duce la o mai bună înțelegere a drepturilor individului, precum și a instituțiilor, ceea ce poate fi util în viața de zi cu zi. Abilitățile unei persoane de gândire critică, analiză și comunicare pot fi de asemenea îmbunătățite, care sunt aptitudini utile în orice carieră.

Atunci când se ia în considerare costul unui grad de Master of Arts, studenții ar trebui să știe că școlarizarea poate varia foarte mult de la un loc la altul. O altă variabilă care trebuie luată în considerare este taxa suplimentară, care va trebui să fie adăugată în plus față de prețul pe unitate al clasei luate pentru absolvire.

Printre pozițiile pe care absolvenții cu studii de masterat în drept pot să le considere eligibili includ asistență juridică, paralegal, asistent legislativ, ofițer de relații cu guvernul, ofițer de aplicare a legii și mediator. Aceste poziții pot fi găsite în biblioteci, universități, birouri guvernamentale, birouri de drept, departamente de poliție, instanțe și corporații. Dacă a fost studiată o ramură de drept specifică, absolventul poate găsi un loc de muncă special în acest sector, cum ar fi un non-profit dedicat protecției mediului.

Este posibil să se găsească MA în programele de studii de drept oferite online și în campus în diferite țări. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.