Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 48 Masterate în Arte  (MA) în Studii de dezvoltare 2023

48 MA Programe în Studii de dezvoltare 2023

Prezentare generală

Domeniul studiilor de dezvoltare îmbină științele sociale și relațiile internaționale pentru a aborda problemele legate de sărăcie și inegalitățile economice. Un grad avansat pregătește studenții pentru o carieră care ia măsuri pentru a atenua problemele asociate cu aceste inechități.

&nbsp

Ce este un MA în Studii de Dezvoltare? Domeniul studiilor de dezvoltare încorporează mai multe discipline pentru a obține o înțelegere a elementelor complexe ale progresului. Elevii vor învăța economia, antropologia, ecologia și sociologia politică și procesele de dezvoltare a studiilor la nivel global, regional și local. Discutarea mijloacelor și a instrumentelor de evaluare, proiectare și gestionare a programelor pregătește absolvenții pentru un rol de lider în îmbunătățirile culturale. Cursurile subliniază comunicarea, networking-ul și advocacy pentru a permite candidaților de succes să faciliteze schimbarea. Specializările sunt oferite în dezvoltare deoarece se referă la economie, politică, conflict și sociologie. Studiul străin este încurajat și un stagiu este obligatoriu în multe programe. Este adesea necesară o teză de masterat.

&nbsp

Avantajele acestui curs de studiu sunt atît la nivel personal, cît și la scară globală. Persoanele fizice dobândesc o mai bună apreciere a diversității culturale și dezvoltă abilități de îmbunătățire a relațiilor interumane. Lumea beneficiază de contribuțiile realizate atunci când zonele deprimate înregistrează o creștere.

&nbsp

Costul urmăririi acestui domeniu variază în funcție de cerințele școlare, locație și curs. Solicitanții care au o educație sau o experiență anterioară înrudită pot beneficia de o poziție avansată. Elevii ar trebui să-și cerceteze posibilitățile pentru alegerea care le îndeplinește cel mai bine dorințele și interesele.

&nbsp

Carierele în domeniu pot fi globale sau locale în domeniul de aplicare. Angajatorii potențiali includ guverne, organizații de ajutor, instituții internaționale și agenții de dezvoltare. Cercetătorii au nevoie de setări educaționale, corporative și guvernamentale. Absolvenții sunt pregătiți pentru carieră în calitate de program și analiști financiari, economiști și factori de decizie politică. Oportunități sunt disponibile și în afaceri și în finanțe internaționale. Profesioniștii pot alege, de asemenea, să practice în țările în curs de dezvoltare.

&nbsp

Un grad avansat de studii de dezvoltare are o acoperire globală, oferind mijloace pentru îmbunătățirea condițiilor de viață în zonele deprimate. Pentru a vă începe cariera în acest domeniu plin de satisfacții, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Științe sociale
  • Studii de dezvoltare
Domenii de studiu
  • Științe sociale (48)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu