Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 146 Masterate în Arte  (MA) în Studii de design 2023

146 MA Programe în Studii de design 2023

Prezentare generală

Câștigul salarial un Master in Design poate ridica studenti la design până la noi niveluri de conducere în domeniul lor. O MA in design are studentul într-o călătorie în profunzime în labirintul de teorie și practică de design.

Oamenii se pot intreba, "Ce este un MA in design? " Un MA în Design este un grad absolvent de nivel, care încurajează elevul să gândească critic despre aspectele legate de design, cum ar fi implicațiile istorice, teoretice și sociale ale designului. Programe de masterat legate de proiectare pot include alte programe specializate de proiectare și tehnologie, studii de moda, Teoria arhitectural, sustenabilitate și Design și.

Programe de masterat permite studentului de a adapta experiența lui sau a ei de învățământ a intereselor sale unice și specifice în domeniul designului. Studentul este contestată de a inova și de a gândi critic cu privire la toate aspectele legate de acest domeniu.Studiind la nivelul AM permite practicieni de design pentru a învăța și să includă un nivel mai ridicat de cercetare și teoria în munca lor. Mai mult decât atât, realizarea unei MA poate oferi practicienilor un avantaj în căutare de loc de muncă într-un mediu competitiv. Angajarea într-un program de masterat poate oferi, de asemenea, oportunitățile de studenți pentru a îmbunătăți pe portofoliul său de design.

Programe din întreaga lume și de la instituție la instituție poate varia foarte mult atunci când vine vorba de costuri. Elevii ar trebui să cerceteze cu atenție costurile legate de programul de alegerea lor.

Oamenii care sunt pasionati de designul poate solicita o carieră care este creativ, cerebral și hands-on. După finalizarea un master în design, o persoană poate fi calificat să urmeze o carieră în diferite discipline, inclusiv de marketing, design grafic, urbanism, design industrial, design interior, design vestimentar și multe alte domenii.Designerii de aplicații mobile și alte inovații tehnologice sunt în mare a cererii. Cariere in design permit proiectantului să atingă și modela lumea în care trăim.

Persoanele care doresc să continue educația lor în design pot fi în măsură să finalizeze mult sau toate de cursuri lor on-line. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Studii de design
Domenii de studiu
  • Studii de design (146)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe