Keystone logo

300 MA Programe în Studii de artă 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de artă
Domenii de studiu
  • Studii de artă (300)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de artă

Una dintre cele mai diverse aspecte ale culturii umane este creativitatea care se afișează prin diferite arte. Literatura, moda, designul vizual și cel conceptual studiate la programe de masterat din întreaba lume ajută în progresul academicienilor moderni prin studierea trecutului.

Deși întrebare “Ce este un MA în Arte?” pare destul de simplă, răspunsul este mai complex decât cred mulți oameni. Există zeci de tipuri de masterat diferite care sunt incluse în categoria artelor, și fiecare are propria sa istorie bogată. În timp ce științele sunt bazate pe fapte și raționamente cuantificabile, artele sunt bazate pe creativitate și pe comparații istorice. Precum programele de Masterat’ în științe, studiul postuniversitar în arte poate fi bazat pe cursuri sau pe cercetare. Multe studii de artă necesită finalizarea unui portofoliu pe un anumit subiect.

Multe poziții care necesită o diplomă în arte sunt accesibile cu o diplomă de Licență’; cu toate acestea, progresul în același domeniu necesită de obicei continuarea studiilor. Prin continuarea studiului artei, se pot deschide oportunități suplimentare de carieră.

Costurile unui MA în Arte poate varia mult depinzând de studiul în cauză, dar și de institutul la care studentul dorește să se înscrie. Deoarece costurile reprezintă un factor decisiv în alegerea școlii, cel mai bine este să contactezi universitatea sau academia dorită pentru a obține un preț estimat. Unii angajatori vor plăti pentru costurile educației postuniversitare pentru a spori cunoștințele funcționale ale ’angajaților.

Multe Masterate’ sunt concepute în mod specific pentru anumite industrii, asta însemnând că poate fi mai ușor de obținut un loc de muncă în arte vizuale, arhitectură și design cu un MA în domeniul dorit.

Pentru a vedea în mod direct beneficiile unui MA în Arte, începe căutarea unei școli online. Există sute de programe și școli diferite în întreaga lume care oferă oportunități de studiu online, făcând urmarea unei educații avansate mai ușoară. Nu amâna obținerea unei diplome de Masterat’ care îți va oferi un avantaj la locul de muncă. Caută programul tău mai jos și contactează în mod direct biroul de admitere al școlii alese, completând formularul nostru online.