Keystone logo

53 MA Programe în Studii de arhitectură 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de arhitectură
Domenii de studiu
  • Studii de arhitectură (53)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de arhitectură

Aproape toată lumea se confruntă de construcție și proiectare elemente de pe o bază de zi cu zi. Este necesar Studiul a continuat de arhitectură pentru persoanele care doresc să ia abilitățile lor de design la nivelul următor.

Ca o veche meserie, arhitecți s-au venerat ca vizionari și constructori de națiuni. Astăzi, arhitecții sunt încă unele dintre cele mai importante participanții la proiectarea centrele orașelor, clădiri, și comunități. Peisajului urban și proiectarea clădirilor sunt orientări ale ambelor patru ani și absolvent de programe de studii în domeniul arhitecturii. Studii postuniversitare se îngropa mai mult în filosofia, istoria, și viitorul arhitecturii ca artă și știință.

În timp ce s-ar putea ști răspunsul la "Ce este un MA în arhitectură?" S-ar putea întreba încă care sunt beneficiile pentru când îți urmărești acest grad avansat.Există destul de câteva domenii de activitate care necesită cunoștințe suplimentare în arhitectură, inclusiv dezvoltarea urbană, planificarea regională, și arhitectura peisagistica. O diplomă de master în acest domeniu se poate face un candidat mai vandabil pentru o poziție râvnit.

Costul de obținere a unui master în arhitectură este diferită în funcție de locul în care vă luați cursuri la nivel de absolvent. Pentru a obține o estimare exactă din total și-semestru de costuri, vorbesc cu biroul de admitere a școlilor care vă interesează. Programe online permite mai multă diversitate în stabilirea prețurilor și alegere atunci când îți urmărești grade avansate, inclusiv diplome de masterat de arhitectura lui.

În timp ce o diplomă de licență în arhitectură va deschide multe uși ocuparea forței de muncă, un master vor beneficia chiar mai multe oportunități pentru deținătorii de grad.Unele dintre posibilele cariere includ gestionarea o firma de arhitectura, proiectare gradini municipale, și aplicarea principiilor de proiectare istoric pentru clădirile noi indraznete.

În scopul de a deveni inscris la curs de studiu de master, unul trebuie să găsească mai întâi o școală care este un meci bun la cerințele personale. Puteți uita-te on-line pentru școli relevante care predau conceptele care se va adăuga la baza ta de cunoștințe arhitectural și care va contribui la creșterea șanselor de angajare dumneavoastră ca un profesionist. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.