Keystone logo

156 MA Programe în Științe sociale Relații internaționale 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Științe sociale
  • Relații internaționale
Domenii de studiu
  • Științe sociale (156)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Științe sociale Relații internaționale

O diplomă de Master of Arts poate ajuta absolvenți obține un avantaj competitiv în piața de astăzi de locuri de muncă competitivă. O diplomă de master pot ajuta pe elevi să iasă în evidență de la alți candidați de locuri de muncă, sau o diplomă de master pot fi folosite ca o piatra de temelie înainte de a aplica pentru programe la nivel de doctorat.

Ce este un master în Relații Internaționale? Un grad mai avansat în relațiile internaționale, pregătește studenții pentru dezvoltarea și promovarea de relații cu oameni din întreaga lume. În timp ce unii elevi pot alege să se concentreze pe o anumită zonă geografică, cum ar fi studii asiatice sau africane, altele pot urmări o abilitate mai divers stabilite într-un limbaj și dezvoltare internațională. Elevii vor dobândi cunoștințe de afaceri la nivel mondial, diplomație, drept și politică internațională prin obținerea unui masterat de artă în Relații Internaționale.

Cei care doresc să înceapă o carieră în relații internaționale vor beneficia de obținerea unui grad mai mare.Persoanele cu un master în Relații Internaționale au capacitatea de a excela în industria datorită cunoștințelor lor competenți și abilități în domeniu. Atunci când se aplică pentru o poziție în această industrie extrem de competitivă, cei cu un master de artă în Relații Internaționale poate fi mai calificat pentru poziții mai înalte în acest sector.

Costul de o diplomă de master în Relații Internaționale variază mult în funcție care școală elevul alege să participe. Detalii, cum ar fi ce țară școala se află în și istoria unității, va avea, de asemenea, un efect asupra prețului de școlarizare. Unii elevi pot fi eligibile pentru un ajutor financiar pentru a ajuta cu cheltuielile academice.

Persoanele care au absolvit cu un master în Relații Internaționale pot lucra cu unii dintre consilierii politici de cele mai prestigioase si companii din lume.Oportunități de carieră include poziții cu corporatii de renume și organizații internaționale, guverne străine și interne, instituțiile financiare și bancare, de consultanță, organizații de cercetare, și sectoarele de interes public.

&nbsp

Oamenii care sunt în căutarea să continue educația lor în domeniul relațiilor internaționale, ar trebui să ia în considerare aplicarea la o școală on-line. Programe online oferă oportunități de educație avansate pentru persoanele care au un program foarte incarcat, trăiesc în zone îndepărtate sau pur și simplu doresc să obțină gradul lor on-line. Începeți astăzi și de a aplica pentru un master în Relații Internaționale astăzi prin completarea unui formular de plumb simplu. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.