Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Masterate în Arte  (MA) în Realizarea de filme 2023/2024

13 MA Programe în Realizarea de filme 2023/2024

Prezentare generală

În timp ce Bachelor of Arts oferă o educație fundamentală, un Master of Arts permite elevului să-și aprofundeze înțelegerea artelor, culturii și a altor domenii de interes. O MA poate deschide, de asemenea, noi căi de carieră sau pregătește elevul pentru un program de doctorat.

Ce este un MA în Filmmaking? O astfel de diplomă poate oferi studenților instrumentele de care au nevoie pentru a crea filme și televiziuni care distrează publicul. Elevii pot decide să se specializeze în anumite abilități de filme, cum ar fi scenaristică, regie, producție, post-producție și cinematografie. Fiecare dintre aceste specializări poate stabili un student pentru o anumită carieră în producția de film și televiziune.

Absolvenții care obțin un masterat în Filmmaking pot să iasă din programele lor cu multe abilități, inclusiv o înțelegere fermă a povestirii creative și a cunoștințelor tehnice aprofundate. Elevii pot, de asemenea, dobândi o înțelegere a practicilor de afaceri, care pot fi valoroase într-o varietate de cariere.

Costul unui masterat în schimbările de film în funcție de rezidența studenților, de universitatea în cauză și de alți factori. Studiile online și personale pot avea rate de școlarizare diferite, chiar dacă se află în aceeași școală.

Specializarea pe care elevul o alege de multe ori ghidează calea carierei individului. De exemplu, dacă un student primește un masterat în Filmmaking cu o concentrare în regie, acea persoană va fi gata să-și ia o carieră de director de filme, televiziune, reclame, videoclipuri muzicale și multe altele. De asemenea, un student care se concentrează pe scenariul filmului va fi mai bine pregătit pentru a deveni scenarist sau show-show TV. Absolvenții postproducție pot deveni editori, care sunt necesari pentru orice, de la producția de filme la televiziunea reală.

Școlile din întreaga lume oferă programe de masterat în filme în care studenții pot învăța să creeze filme convingătoare. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Studii de film
  • Realizarea de filme
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu