Keystone logo

38 MA Programe în Studii umaniste Teologie Preoție 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Preoție
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (38)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii umaniste Teologie Preoție

Obținerea un Master of Arts (MA) este un obiectiv măreț pentru studenții care au urmat cursuri viguros pentru a primi un anumit realizare. Recunoașterea de au încheiat cu succes programul se califică, de obicei, persoanele fizice care urmează să fie luate în considerare experți în domeniile lor de ales. O diplomă de master poate deschide până la ușa la o cale de carieră de succes și este, de asemenea, necesară în cazul în care un student dorește să obțină un doctorat.

Poate va intrebati, ceea ce este un master în Ministerul? Master of Arts în programul de lucrare este conceput ca un program de absolvent pentru studenții care doresc să primească competențele și cunoștințele profesionale pentru munca ca pastori sau lucrători ai bisericii din ministere activi. Programul se va concentra probabil pe aspectele mai practice ale lucrării. Focus va fi ritm pe Scriptură și doctrina creștină, înțelegere a Bisericii, și un angajament de a dezvolta progresul spiritual în altele.

Există mai multe avantaje pentru urmărirea un masterat în Ministerul.înscriere program este adesea cel mai eficient mod de a primi hands-on experiență de lucru într-o biserică și de învățare despre o viitoare carieră bazată în lucrare activă. Programul va asigura probabil o capacitate puternică de a aplica Scriptura la circumstanțele practice de viață.

Costul de program va depinde în întregime de durata cursului, precum și instituția care le oferă. Asigurați-vă că pentru a contacta biroul de admitere și a afla mai multe despre cerințele financiare specifice.

Cei care au primit un grad absolvent în lucrarea va avea adesea o varietate de opțiuni de carieră deschise la ele. Cele mai multe grade în lucrare sunt orientate spre lucrează în biserică, deși unele persoane pot alege să continue într-o practică mai privată a pastorației. În ambele cazuri, gradul în lucrare vă va oferi instrumentele necesare pentru a ghida persoanele pe o cale spirituala spre vindecare.

Universitățile care oferă acest program pot fi găsite la nivel global.Dacă aveți nevoie de o mai mare flexibilitate in programul dvs., s-ar putea lua în considerare urmăresc un program on-line. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.