Keystone logo

18 MA Programe în Pedagogie Predare Predarea limbilor străine 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Pedagogie
  • Predare
  • Predarea limbilor străine
Domenii de studiu
  • Pedagogie (18)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Pedagogie Predare Predarea limbilor străine

După absolvirea unei diplome de licență, mulți studenți urmează o diplomă de masterat postuniversitar. În general, acest lucru necesită unu și doi ani de studiu. Un Master of Arts poate fi acordat în oricare dintre numeroasele discipline academice.

Ce este un MA în predarea limbilor străine? Un câmp de studii postuniversitare care se extinde rapid, predarea limbilor străine este instruirea unei metode de comunicare străine sau altfel necunoscută studenților. Globalizarea a făcut comunicarea fluidă vitală în afacerile și politica internațională. Engleză a devenit lingua franca pentru multe industrii, cum ar fi companiile aeriene și educația. În plus, majoritatea utilizatorilor de limbaj semnelor nu pot comunica fără ea, ceea ce face ca interpreții să fie necesari pentru a se conecta cu alții. Cei care au capacitatea de a instrui în aceste domenii sunt necesari în multe industrii.

Un MA în predarea limbilor străine dezvoltă comunicarea, o abilitate vitală atât în ​​interiorul cât și în afara carierei. De asemenea, în mod obișnuit, învățați metodele utile de predare și proiectarea planului de lecție în aceste programe.

Cea mai bună modalitate de a determina costul unui masterat în predarea limbilor străine este de a decide ce tip de program doriți să studieți și de a contacta direct școala. Programele accesibile pot include cursuri online sau trai acasă. Nu uitați considerații cum ar fi costurile de transport la planificare.

Un Master of Arts în predarea limbilor face ca predarea locurilor de muncă să fie cea mai logică urmărire. Profesorii cu calificări avansate pentru predarea limbii engleze au devenit în cerere în țările care nu vorbesc limba engleză. Chiar și în țările vorbitoare de limba engleză, puteți găsi în general o muncă de predare a limbii engleze pentru imigranți. De asemenea, este posibil să obțineți un loc de muncă ca interpret sau cercetător în metodele de predare.

Puteți găsi programe de predare a limbilor străine la instituții din întreaga lume. În funcție de universitate, este posibil să aveți opțiunea de a studia online sau cu normă redusă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.