Keystone logo

9 MA Programe în Studii de arhitectură Planificare urbană și regională 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Studii de arhitectură
 • Planificare urbană și regională
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (9)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MA Programe în Studii de arhitectură Planificare urbană și regională

  După finalizarea colegiu, mulți studenți urmeze studii superioare încă într-un anumit domeniu de studiu. O MA este un grad absolvent care oferă o oportunitate de a face acest lucru, și, în plus, pregătește studenții pentru o carieră în domeniul de alegerea lor.

  Ce este un masterat în Urbană și Regională planificare? Această cale de studiu este conceput pentru a pregăti studenții pentru a gestiona resursele și planifica spatii urbane. Elevii pot alege să se specializeze într-o gamă largă de discipline, inclusiv design urban, arhitectura peisagistica, managementul resurselor și dezvoltarea urbană. În funcție de accent specific programul 's, cursuri poate acoperi o gamă largă de subiecte de la ordine publică și sociologie la economie și arhitectură.

  Un avantaj cheie pentru atingerea acestui MA este nivelul său ridicat de aplicabilitate în prezent pe piață 's.Ca orașe din întreaga lume continuă să se extindă și gestionarea terenurilor și a resurselor devine o problemă din ce în ce mai proeminente, guvernele și angajatorii privați uite ce în ce mai pentru absolvenții de studii bine educați, care sunt în măsură să îndeplinească aceste provocări.

  În funcție de mărimea și localizarea o școală, un program de Master va avea costuri diferite. Pentru a afla mai multe despre un program de școlarizare și de înscriere taxele 's, contacta școlii.

  Elevii care termina un masterat în Urbană și Regională de Planificare au mai multe căi de carieră diferite disponibile pentru ei. Gradul este cel mai direct aplicabil carieră în dezvoltarea urbană. Elevii pot deveni arhitecți sau designeri de infrastructură. O mare parte din curriculum-ul este, de asemenea, aplicabil pentru ordinea publică, astfel încât studenții pot alege să își continue activitatea în calitate de avocați, politicieni sau, cu studii suplimentare, avocați.Absolvenții pot merge, de asemenea, pentru a dobândi prerogativelor de predare pentru a deveni profesori, educarea următoarea generație de studenți interesați în domeniul planificării urbane și regionale.

  Toți studenții care sunt interesați să afle mai multe despre acest grad și diferitele programe disponibile în prezent sunt încurajați să folosească baza noastră de date de căutare de școli. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.