Keystone logo

9 MA Programe în Pedagogie Instruction Pedagogie 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Pedagogie
  • Instruction
  • Pedagogie
Domenii de studiu
  • Pedagogie (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Pedagogie Instruction Pedagogie

Un masterat, sau Master of Arts, gradul este o diplomă de absolvent, de obicei, în domeniile de științe umaniste sau sociale. Acest nivel de grad este necesar pentru a începe munca pentru a obține un grad de doctorat.

Ce este un MA în pedagogie? Acest grad îi ajută pe educatorii actuali și viitori să-și dezvolte practicile de predare. De asemenea, învață teoriile de învățare din spatele practicilor implementate. În unele țări, gradul este mai mult legat de munca socială decât de predare. Multe diplome de masterat în acest domeniu se bazează pe o arie de specializare, cum ar fi educația talentată, educația profesorilor, matematica sau etica. Obiectivul acestor grade este uneori concentrat pe o arie a spectrului educațional. De altă dată, este o prezentare generală a pedagogiei ca subiect.

Elevii din această diplomă de învățământ învață să învețe cum să predea în mod eficient subiectele academice, precum și cum să-și ghideze propriii studenți în aptitudinile sociale și normele culturale. Candidații pentru MA în Pedagogie pot să vină cu abilitatea de a pune în aplicare strategii de predare și de a evalua, precum și de a reevalua practica lor atunci când predă sau îndrumă pe oricine, nu doar pe studenți.

Costul de absolvire a unui masterat în Pedagogie diferă de la școală la școală, precum și de la o țară la alta. Programul are nevoie de majoritatea studenților cu normă întreagă pentru aproape doi ani.

Absolvenții acestor programe își găsesc de multe ori că își pot schimba profesia în școlile elementare sau secundare. Acest grad nu-i limitează pe absolvenți la predare, totuși. O diplomă de masterat în pedagogie poate ajuta absolvenții să găsească locuri de muncă în dezvoltarea de curriculum pentru o multitudine de companii. Unii absolvenți lucrează în elaborarea politicilor educaționale. În plus, acest grad poate ajuta absolvenții să lucreze în orice capacitate de predare, fie că este într-o școală, o închisoare, un orfelinat sau o corporație.

Există multe programe din întreaga lume care oferă diplome de master în pedagogie. În plus față de universitățile locale, există multe oferte de diplomă online în acest domeniu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.