Keystone logo

10 MA Programe în Arta spectacolului Muzică Muzicologie 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Arta spectacolului
  • Muzică
  • Muzicologie
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Arta spectacolului Muzică Muzicologie

O MA este o cale de studiu deschis la studenti absolventi. Acest grad ajută să pregăti studenții pentru cariere de specialitate din domeniul de alegerea lor prin furnizarea de cunoștințe și experiență valoroasă.

Ce este un master în Muzicologie? Acest grad poate varia foarte mult de la școală la școală, dar accentul este întotdeauna pe studiul academic de muzică. Există mai multe abordări diferite la studiul muzicii, ceea ce înseamnă că elevii din aceste programe pot fi expuse la un număr de diferite metodologii de cursul studiilor lor. Ca un câmp în umaniste, aceste programe includ adesea cursuri, care se concentrează pe intersecția dintre istorie, antropologie, matematica si muzica.

Un beneficiu cheie pentru a studia muzica la un punct de vedere academic este că acesta oferă studenților o înțelegere mai profundă a și apreciere pentru diferitele genuri de muzică.Muzica este mai complexă decât mulți oameni dau seama, și absolvenți ai acestor programe se pot bucura de multe ori muzica de pe un nivel cu totul nou decât au putut niciodată studiile.

Fiecare MA în programul de Muzicologie va implica costuri diferite. Scolarizare în special, este extrem de variabil, cum sunt taxele de înregistrare. Contactați școlile individuale direct pentru mai multe informații.

Ca urmare a faptului că muzicologie este un domeniu foarte deschis, care să cuprindă istoria umană și psihologie, precum și filosofia și acustică de muzică, acest grad se poate traduce în orice număr de carieră plină și fascinante. Absolvenții care doresc să urmeze studiul academic al muzicii în continuare pot deveni muzicologi profesionale, efectuarea propriu de cercetare și producere a scris academic în domeniul. Elevii pot opta, de asemenea pentru a deveni muzicieni se, sau pentru a preda muzica.

Dacă muzicologie sună ca calea cea dreaptă de studiu pentru tine, primul pas spre inscrierea intr-un program este de a găsi scoala ideal pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Puteți utiliza lista noastră de căutare a programelor pentru a obține un sentiment de diferite MA în programele de Muzicologie. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.