Keystone logo

5 MA Programe în Muzeologie 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Studii umaniste
 • Arhivistică
 • Știința muzeului
Domenii de studiu
 • Studii umaniste (5)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  MA Programe în Muzeologie

  Poate părea ciudat pentru a studia despre locurile în care oamenii învață, cum ar fi muzee, dar că este în parte ceea ce elevii de programe de muzeografie face. Câștigul salarial un Master în muzeologie permite titularilor de grade pentru a rula și muzee inexac și expoziții.

  Ce este un masterat în Muzeologie? Din moment ce muzee sunt în continuă schimbare și actualizare, este crucial pentru ei să angajeze membri ai personalului care înțeleg cum să construiască și să mențină atât exponate informaționale și incitante. În scopul de a păstra de operare, cele mai multe muzee depinde de donații de la susținătorii și de la vizitatori. Acest lucru înseamnă că calitatea display este crucială pentru succesul viitor al muzeului în cauză. Studierea muzeologie este o modalitate foarte bună de a obține competențele necesare pentru a menține muzee din toate disciplinele deschis și funcționează.

  Aproape fără excepție, muzee angaja numai educați profesional candidați pentru pozițiile de vârf curative și de management.Cel mai bun mod de a primi o astfel de educație este prin înscrierea într-un program de studii de muzeu MA.

  Costul de obținere a unui master în Studii Muzeul variază semnificativ de la o școală la alta. Mulți studenți găsi că prețul nu este cea mai mare problemă, ci mai degrabă de calitatea educației este cel mai important factor atunci când se alege între programe de masterat.

  Absolvenții cu un masterat în Muzeologie dorința de cele mai multe ori să lucreze în muzee, și piața locurilor de muncă este deosebit de competitiv, deoarece numărul de muzee este oarecum limitat. Deși mulți oameni pot gândi numai muzee de artă ca locuri potențiale de locuri de muncă, titulari ai unui masterat în Muzeologie pot găsi, de asemenea, de lucru la grădini zoologice, acvarii, universități, sere naționale, muzee pentru copii, precum și multe alte institute de învățare.

  În scopul de a obține cea mai bună educație posibilă, studenții interesați trebuie să se înscrie mai întâi într-un program care să satisfacă nevoile și aptitudinile lor individuale. Una dintre cele mai bune moduri de a fi comparat cu un program de muzeologie perfect este printr-un serviciu de căutare MA on-line. S earch pentru programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.