Keystone logo

2 MA Programe în Științe naturale Matematică Matematică aplicată 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Științe naturale
  • Matematică
  • Matematică aplicată
Domenii de studiu
  • Științe naturale (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Științe naturale Matematică Matematică aplicată

De obicei, urmărit după obținerea unei diplome de licență, un Master of Arts necesită de obicei un an sau doi de studiu suplimentar. Cei care doresc o carieră în sectorul privat sau un loc de muncă de predare în arena publică decid frecvent să urmeze un masterat.

Ce este un MA în matematica aplicată? Aceste programe se concentrează, de obicei, pe abilitățile de predare necesare pentru rezolvarea problemelor matematice practice. Cei care urmăresc gradul învață cum să combine știința matematică cu cunoștințele specifice pentru a răspunde la întrebări folosind modele matematice. Astfel, majoritatea programelor solicită elevilor să dezvolte abilități analitice de utilizat în scenarii din lumea reală. De asemenea, programele tind să meargă în profunzime, predându-i pe elevi cum să transforme cunoștințele teoretice în aplicații practice. Deoarece matematica aplicată este integrată într-o varietate de domenii profesionale, unele programe pot permite studenților să își proiecteze propriile curriculum-uri pe baza intereselor lor. De asemenea, elevii învață, de obicei, abilități de computere științifice atunci când urmează o diplomă de matematică aplicată.

Cei care au absolvit un masterat în matematică aplicată tind să gândească critic, în general făcându-i să aibă succes în toate aspectele vieții lor. Întrucât sarcinile antreprenoriale necesită abilități de rezolvare a problemelor, absolvenții sunt în general mai capabili să gestioneze banii, să facă aranjamente de viață și să pună ideile de afaceri în acțiune.

Cheltuielile de obținere a unui grad de matematică aplicat variază în funcție de colegiu, iar durata programului afectează și costul. Pentru a obține un buget eficient, studenții ar trebui să studieze costurile asociate cu frecventarea școlii la alegere.

Carierele profesionale în matematica aplicată sunt adesea variate. Absolvenții unui masterat în programul de matematică aplicată de obicei urmăresc o carieră în știință, tehnologie sau mediul academic. Deoarece succesul în matematica aplicată necesită aplicarea unei baze de cunoștințe specializate, salariile tind să fie competitive. Aplicații matematicieni se pot aștepta de obicei să lucreze atât pe proiecte pe termen scurt, cât și pe termen lung. Ei, de asemenea, tind să devină manageri de forță de muncă în timp.

Câștigarea unui masterat în matematică aplicată poate duce la o carieră semnificativă și profitabilă. Deoarece multe colegii oferă studii postuniversitare în matematică aplicată, elevii au de multe ori o varietate de opțiuni pentru a-și urma gradul. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.