Keystone logo

37 MA Programe în Jurnalism și comunicare în masă Mass-media Mass-media și comunicare 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Mass-media
  • Mass-media și comunicare
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (37)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Jurnalism și comunicare în masă Mass-media Mass-media și comunicare

Pe măsură ce tehnologia evoluează, la fel de comunicare uman. De fapt, începând cu luna ianuarie 2014, mai mult de 90 la suta din adultii americani au un telefon mobil. Mai mult de 40 la suta detin un calculator comprimat. În prezent, există mai mult de un miliard de oameni care folosesc Facebook. Deci, ce înseamnă toate acestea înseamnă? Asta e ceea ce oamenii obtinerea unui Master of Arts în mass-media și de muncă de comunicare pentru a descoperi în fiecare zi. Ei studiază comunicarea și interacțiunile în societate, inclusiv de cercetare, analiză, și teoria comunicării.

Ce este un Master în media și comunicare? Este un Master of Arts grad care pregătește studenții pentru cariere cum ar fi manager de postul de televiziune, ofițer de informații publice, analist de cercetare, sau director de proiect, cu cursuri teoretice și hands-on. Tipic cursuri de bază include jurnalism, scris de afaceri, și comunicarea verbală. De multe ori, elevii aleg să se concentreze pe o anumită zonă de interes.

Elevii primesc în general un MA în mass-media și de comunicare pentru ca vor sa continue carierele lor și rolurile de gestionare a terenurilor. Ei vor învăța despre teoria și de analiză, ceea ce le face mai bine să explice statistici și concepte complicate.

Costurile de a obține un master în mass-media și comunicații depinde de care instituția alege student. Acesta poate varia, de asemenea, în funcție de durata de timp petrecut în programul și locul al cursurilor.

Oamenii care primesc un Master of Arts în Mass-media și Comunicațiilor a obține, în general, locuri de munca in domenii precum jurnalism, marketing, sau informațiile de interes public. Ele pot fi văzute vorbind la conferințe de presă pentru primari, predarea de cursuri de etică de jurnalism la universitati, sau scriind articole din ziare detaliate despre modificări ale legislației.Având un MA în mass-media și comunicare permite oportunități mai mari și roluri de management în multe cariere diferite, care necesită comunicarea cu mase. Acesta poate varia de la o mare companie de comunicare cu presa, pentru oficiali de rang înalt de guvern care încearcă să obțină favoarea pentru o schimbare a politicii publice.

În fiecare an, tot mai mulți studenți aleg să câștige de grade lor on-line. Cursuri online funcționează foarte bine pentru oamenii ocupati care au nevoie pentru a programa educația lor în jurul familiilor lor și alte locuri de muncă.

Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.