Keystone logo

151 MA Programe în Jurnalism și comunicare în masă Mass-media 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Mass-media
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (151)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Jurnalism și comunicare în masă Mass-media

O diplomă de Master of Arts oferă studenților mai multe oportunități de avansare într-o varietate de moduri. Marshall McLuhan a spus odată că "mediul este mesajul". Studenții care aleg să urmeze un Master of Arts în mass-media vrea să înțeleagă relația dintre continuă evoluție tehnologie și schimbarea culturilor pe tot globul.

Ce este un MA în mass-media? Este un grad de învățământ superior, care combină disciplinele de mass-media și studii culturale a ajuta elevii să dobândească cunoștințele necesare pentru a lucra în locuri cum ar fi redacții, birouri afacerilor publice, sau firme de marketing. Oamenii castiga un master în mass-media va studia modul în care guvernele comunica cu cetățenii, cum mass-media influențează politici publice, și modul în care companiile pot face față situațiilor de criză. Există multe cursuri diferite disponibile în cadrul programului, și studenții pot alege domeniile în mass-media că acestea sunt cele mai interesate de.

Există multe motive pentru elevii aleg pentru a obține un master în mass-media. Multe dintre ele au o dorinta de a afla mai multe despre modalitatile de schimbare ne comunica unii cu alții, în timp ce alții vor să fie în măsură de a obține un loc de muncă mai bun în jurnalism lor actual, relații publice, sau cariera de marketing.

Costul de a obține un master în mass-media variază în funcție de care elevii instituțiilor de a participa și de cât timp este nevoie pentru a termina cursurile. Oricine caută să se întoarcă la școală sau de a continua studiile lor ar trebui să facă ample cercetări comparative înainte de a decide pe un program.

Un Master of Arts în mass-media poate duce la multe cariere diferite și incitante. De locuri de muncă posibile care rezultă din gradul includ reporter de ziar, ofițer de informații publice, profesor de jurnalism, și Secretarul de presă.Elevii primesc cunoștințele necesare pentru a fi în măsură să scrie comunicate de presă, pune întrebări dificile, și în mod eficient a comunica informații complicat pentru a maselor.

În timp ce participa fizic un colegiu sau universitate este un mod distractiv de a obține o diplomă, tot mai mulți oameni aleg să ia cursuri on-line pentru a continua educația lor. Cursuri online permite toată lumea de la părinții ocupați pentru persoanele care traiesc in zone indepartate pentru a obține grade lor. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.