Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Masterate în Arte  (MA) în Marketing strategic 2023

9 MA Programe în Marketing strategic 2023

Prezentare generală

Un maestru de grad Arts este urmatorul pas un student poate lua în urma Bachelor sa de grad Arts. În funcție de temă și școala, completarea unui master poate dura unu la trei ani. Un grad avansat oferă studenților, cu o educație mai amănunțită despre un anumit subiect.

Ce este un master în Marketing Strategic? Un Master of Arts în Marketing Strategic se concentrează pe cunoștințele și abilitățile necesare pentru punerea în aplicare a strategiilor de marketing eficiente, în special în piața globală în schimbare. Majoritatea studenților sunt de marketing profesionisti în căutarea de a avansa în carieră, deși mulți elevi care provin din medii diferite, să ia, de asemenea, acest program de masterat de a dobândi cunoștințe benefice despre practicile de marketing și strategii. Cursuri se concentreze pe modul de a se angaja clienților și de a promova bunuri și servicii și includ în mod tipic de comunicații, comportamentul consumatorului, cercetare de piata, si managementul de marketing strategic.

Obținerea un master în Marketing Strategic oferă absolvenți cu o margine comparativ cu concurența. Gradul poate ajuta să avanseze rapid în traiectoria cariera ta, în timp ce asigurarea de asemenea un venit mai mare. În plus, acesta oferă absolvenți cu competențe-cheie, cum ar fi gândirea critică, comunicare, precum și analiza care pot fi aplicate la mai multe aspecte diferite ale vieții.

Costul unui master variază în funcție de instituție, țara, precum și durata desigur. Trebuie să contactați școala ales direct pentru a afla costul de studiu.

Mulți absolvenți care obțin un master în Marketing Strategic continua să lucreze în posturi de conducere și la nivel executiv în cadrul departamentului de marketing al întreprinderilor mici și marile corporații. Absolvenții găsi, de asemenea, locuri de muncă ca manageri de produs sau directori de cercetare de piata. Cele mai multe locuri de muncă asociate cu acest centru de studii în jurul valorii de planificare, cercetarea, precum și punerea în aplicare a strategiilor de marketing pentru bunuri sau servicii către clienți.

Pentru a aplica pentru un grad avansat, studenții interesați ar trebui să caute în primul rând diferitele instituții pentru a găsi unul care se potrivește nevoilor lor, atât geografic cât și financiar. O modalitate de a începe dumneavoastră de cercetare este să se uite prin bazele noastre de date extinse pentru a găsi școli care oferă acest MA. Pentru a începe, pur și simplu caută pentru programul de mai jos si contacta biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Studii de marketing
  • Marketing
  • Marketing strategic
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu