Keystone logo

69 MA Programe în Studii de marketing Marketing 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de marketing
  • Marketing
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (69)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de marketing Marketing

Pentru studenții care doresc să avanseze cariera prin educație, lucrul spre un Master of Arts (MA) este o alegere lăudabilă. În întreaga lume, universitățile oferă programele lor de masterat într-o varietate de domenii.

Ce este un MA în marketing? Acest grad se bazează adesea pe un mediu de afaceri, management sau chiar psihologie. Studenții care studiază marketingul se vor baza pe cunoștințele lor de bază pentru a afla cum se îndreaptă afacerile și produsele în lumea modernă. În ceea ce privește progresele studiilor de marketing, acestea se extind în domenii specializate, cum ar fi mass-media socială, managementul produselor și relațiile cu publicul. Adesea, accentul se va pune pe comunicarea cu un client sau client, luând în considerare o mentalitate de afaceri. Pe măsură ce economia mondială devine din ce în ce mai globalizată, marketingul joacă un rol tot mai important în comunicarea valorii clienților din întreaga lume.

Prin studierea unui masterat în marketing, elevii învață cum să se adreseze cel mai bine nevoilor și nevoilor celorlalți, o abilitate care îi servește bine în relațiile cu ceilalți. Elevii se concentrează, de asemenea, asupra aspectelor interculturale și a exporturilor internaționale, domeniile care își extind viziunea culturală asupra lumii și pot duce la călătorii pentru cei care studiază în străinătate.

Deoarece timpul necesar pentru a obține o diplomă de master în marketing variază adesea, în funcție de programul studenților, costul se va baza pe timpul petrecut în program și pe școala aleasă. Elevii ar trebui să verifice costul programului de marketing pe care încearcă să-l cunoască mai mult.

Marketingul este un domeniu amplu de studiu, iar carierele care provin dintr-un master în Marketing sunt la fel de diverse. Absolvenții ar putea să treacă granițele în afaceri internaționale ca manageri de produse sau directori de cont. Pe plan local, absolvenții de marketing se găsesc deseori în cerere în carieră, cum ar fi reprezentanți de vânzări, specialiști în relații publice, manageri de vânzări, specialiști în resurse umane, analiști de business intelligence și manageri de operațiuni. Datorită creșterii nivelului de marketing global, se așteaptă ca aceste cariere să continue să crească.

Câștigarea unui masterat în marketing poate lansa cariera unui student în noi oportunități. Universitățile din întreaga lume oferă acest program studenților potențiali. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.