Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Masterate în Arte  (MA) în Management hotelier 2023

2 MA Programe în Management hotelier 2023

Prezentare generală

Un Master of Arts este un grad mare de absolvent care pot ajuta elevii continue educația lor și să câștige cunoștințe de specialitate pentru a le pregăti pentru locul de muncă. Majoritatea programelor dura o la doi ani și sunt concentrate pe un anumit subiect.

Ce este un master în Management Hotelier? Acesta este un program conceput pentru a ajuta studenții care sunt interesați să lucreze în industria hotelieră. Cursurile sunt structurate pentru a preda elevilor cum să opereze în mediul fast-paced de hoteluri si restaurante. Elevii invata cunoștințe despre industria și să dobândească abilități de multe ori reale pe care le pot folosi la locul de muncă. Unele dintre conceptele predate includ analiza, logistică, istorie, operațiunile, relațiile cu clienții, și mai mult. Există programe de studii disponibile în campus și opțiuni pentru Învățământ la Distanță pentru a satisface nevoile de studenți din întreaga lume. De asemenea, anumite programe sublinia de management la nivel internațional, în timp ce alții învață despre turism, eveniment, și managementul restaurant.

Un grad mai avansat în management hotelier are multe avantaje. Clasele sunt adesea concepute de organizații de lider in industria ospitalitatii. Mulți dintre ei învață problemelor inovatoare de rezolvare abordări pentru a ajuta pe elevi să găsească mai mult succes atunci când intră la locul de muncă. În plus, unele programe de masterat au oportunități de internship.

Costul de înscrierea într-un Master of Arts curs variază în funcție de școală. Deoarece există universități din întreaga lume, este o idee bună pentru a cerceta costurile cu fiecare școală. Ele pot oferi informații detaliate despre școlarizare și alte taxe.

Absolvenții din acest program de lucru de multe ori în diverse roluri în industria hotelieră. Aceasta este comun pentru ei să lucreze la nivel de management. Multe dintre ele au locuri de muncă la hoteluri de top din întreaga lume, în timp ce alții lucrează pentru restaurante. Unii, de asemenea, specializati in management de eveniment pentru companiile de ospitalitate. Există mai multe posibilități de locuri de muncă, în funcție dorințele dumneavoastră, skillset, și fundal.

Dacă sunteți interesat în acest domeniu interesant de studiu, atunci ar trebui să se aplice on-line. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MA
  • Turism și ospitalitate
  • Management hotelier
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu