Keystone logo

9 MA Programe în Transporturi și Logistică Logistică 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Transporturi și Logistică
  • Logistică
Domenii de studiu
  • Transporturi și Logistică (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Transporturi și Logistică Logistică

Master of Arts grade se concentrează pe furnizarea de elevi cu o educație în umaniste, cum ar fi limba engleză, filosofie, iar comunicare, precum și subiecte conexe, cum ar fi asistenta medicala, muzeu, studii și științe sociale. Câștigul salarial acest nivel de masterat implică cercetare sau la finalizarea cursurilor și examenelor, uneori o combinație a celor două.

Poate va intrebati, ce este un master în logistică? Acesta este un maestru 's grad care dezvoltă elevii ' capacitatea de a gândi critic cu privire la logistica de afaceri. Datorită extinderii acordurilor comerciale la nivel mondial, experții sunt necesare pentru a planifica și gestiona logistica de transport. Persoanele care sunt inscrisi adesea studieze lanțurilor de aprovizionare, managementul logistic, de cumpărare internațional, metodologia de cercetare, de management strategic, de conducere, și de dezvoltare personală. Oamenii de știință ar putea avea șansa de a asculta invitați și să colaboreze cu parteneri în afaceri și industrie.

Dobândirea un master în logistică poate fi benefic pentru elevi în mai multe moduri. Nu numai ca poate permite elevilor să câștige experiență în planificare, coordonare, și sistematizare, se poate duce de asemenea la oportunități sporite pentru avansarea în carieră cu potențial ridicat salariu.

Multe universități la nivel mondial oferă de masterat programe 's diplomă în acest domeniu de studiu, precum și din cauza diferite lungimi de cursuri și de livrare metode, costurile variază foarte mult. Ar fi înțelept să contacteze de fotbal sunteți interesat în participarea pentru a obține o școlarizare și taxa de program curent.

Dupa ce a absolvit cu un masterat în Logistică, puteți găsi mai multe opțiuni de carieră pentru a alege de la. De exemplu, în cazul în care studiile axate pe probleme de logistică din sectorul transporturilor, puteți găsi oportunități în căile ferate, transport de marfă și companiile de transport maritim, industriile de servicii, și de fabricație.În alte domenii de activitate s-ar putea găsi posturi ca analist financiar, director de marketing, analist de cercetare, sau specialist resurse umane. Master 's poate dota absolvenți cu cunoștințele necesare pentru a efectua în posturi de conducere de top-tier.

Dacă sunteți gata să ia cariera ta de afaceri mai mult și a câștigat acest maestru 's grad, face următorul pas. Deoarece cursuri este oferit online, puteți studia la orice facultate internațional optați pentru. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.