Keystone logo

104 MA Programe în Studii umaniste Literatură 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii umaniste
  • Literatură
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (104)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii umaniste Literatură

Multe cariere sunt din ce în ce în ce mai competitivă și necesită educație postuniversitară pentru a obține un avantaj față de concurenți. Pentru cei care doresc să continue educația lor în domeniul de limba engleză, un MA în literatură poate fi doar biletul de a avansa în carieră sau duce drumul la un doctorat.

Ce este un MA în literatură? Cei care trec prin programul de master în textele de studiu literatură din diferite perioade de timp, inclusiv Renașterea, secolul al 19-lea, și 20-lea și 21 secole. Elevii invata despre contextele sociale și culturale ale literaturii și să obțină competențe sporite în analiza critică, de comunicare, și de cercetare. În funcție de program, oamenii pot studia literatura de specialitate din mai multe țări sau să se concentreze asupra proză într-o anumită limbă. Scrierile ar putea fi orice, de la poezie și teatru piese de romane și nuvele.De obicei, un maestru nevoie de un proiect de cercetare sau a unei teze scrise pentru a îmbunătăți capacitatea de scris.

Un MA în literatură oferă oamenilor abilități utile care pot fi utilizate în toate domeniile vieții. Lectură critică și interpretare a unui text, scris convingător pentru a justifica un argument, și de gândire prin idei, cu creativitate și înțelegere nu se extinde numai un orizont intelectual, dar oferă instrumentele necesare pentru a îndeplini mai multe sarcini comune în situații și cariere diferite.

Instituțiile din întreaga lume oferă programe care variază foarte mult în costuri. Pentru a obține informații exacte de stabilire a prețurilor, elevii de perspectivă ar trebui să cerceteze și să contactați școala de alegerea lor.

Un MA în literatură oferă oameni cu abilitățile necesare pentru a preda la nivel secundar, urmeze o carieră în scris și de editare, sau de a obține locuri de muncă în publicarea sau relații publice.Un grad literatură servește, în general, ca o bază largă pentru multe cariere diferite în loc de pregătirea studenților pentru o anumită profesie. Multe locuri de muncă necesită abilități bune de comunicare, atat in scris si vorbit. Astfel, un MA literatură poate duce la orice, de la director de arte la o editură la guru de comunicare la o agenție guvernamentală.

&nbsp

Dacă sunteți interesat de achizitionarea un MA în literatură, răsfoiți baza noastră de date pentru a localiza un program care ofera cursurile și se concentrează doriti. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.