Keystone logo

141 MA Programe în Limbi străine 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Limbi străine
Domenii de studiu
  • Limbi străine (141)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Limbi străine

O diplomă de Master of Arts este un curs avansat de studiu non-științific, care pot oferi oportunități noi și interesante pentru absolvenți. O diplomă de master este de obicei finalizată în unul sau doi ani, iar acesta poate fi un mod excelent pentru oameni pentru a accelera cariera lor.

Ce este un masterat în Limbi? O Masters of Arts în Limba este un program care se concentrează pe studiul de diferite limbi de circulație internațională, precum și cultura și istoria țării în care își au originea. Din analiza limbile vechi la separarea detaliile dintr-o limbă, elevii se pot concentra pe o anumită zonă sau țară de interes, sau de a lua o abordare mai largă. După ce a absolvit, elevii vor deveni maeștri de-a lungul artele lingvistice și vor avea o cunoaștere aprofundată a domeniului lor.

De ce aleg sa urmeze un master în limbi sau lingvistică?Persoanele care aleg acest domeniu au o pasiune pentru înțelegere și comunicare cu oameni din întreaga lume. Absolvenții care primesc un masterat în Limbi general, au mai multe oportunități cu o șansă de a câștiga o mai mare salariu. Cel mai important, elevii au posibilitatea de a studia un domeniu care sunt pasionat de, și mulți sunt capabili să dezvolte legături mai strânse cu rasa umană.

Costul de obținere a unui grad de Master of Arts în limbi este de multe ori depinde la ce școală elevul alege să participe. Prețurile de școlarizare diferă în funcție de țară care studentul decide să caute o educație. Multe școli din întreaga lume oferă burse și programe de ajutor financiar, care pot ajuta la a face studii avansate mai accesibile.

Cu o diplomă de master de Arte în limbi, absolvenții se pot aștepta să găsească posturi disponibile în întreaga lume.De la interpreți și traducători, la profesori și membri ai elitei corporatiste, persoanele cu un master în limbi poate folosi expertiza lor într-o varietate de domenii. Alte poziții care folosesc acest extrem de căutat grad includ logistica si distributie, de moda, de călătorie și servicii diplomatice.

&nbsp

În prezent, studenții pot aplica cu ușurință pentru o școală de alegerea lor on-line. Absolvenți de limbi străine viitoare poate determina, de asemenea, ce suprafață de limba pe care ar dori să studieze și să aplice on-line printr-un proces simplificat. Aplicați astăzi pentru un masterat în Limbi prin completarea unui formular on-line simplu. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.