Keystone logo

59 MA Programe în Jurnalism și comunicare în masă Jurnalism 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Jurnalism
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (59)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Jurnalism și comunicare în masă Jurnalism

Persoanele care doresc să obțină stăpânirea în domeniul jurnalismului alege de multe ori să urmărească MA în Jurnalism. Acest titlu stimat arată potențiali angajatori și colegii că o persoană a obținut un grad mai avansat în domeniu și are o cunoaștere aprofundată a industriei.

Ce este un master în Jurnalism? Un MA în Jurnalism oferă studenților un avantaj competitiv atunci când se lucrează în lumea evoluează de mass-media și de comunicare. Multe programe se concentreze pe drept, etica, scris, editare și raportarea subiecte relevante pentru lumea. Cursurile pot acoperi subiecte, inclusiv implicarea în comunitate, de comunicații mobile și tehnologie, dezvoltare multimedia și relațiile personale. Dacă elevii doresc să se concentreze pe o anumită zonă de jurnalism, cum ar fi jurnalism de difuzare, jurnalism de afaceri, știință și tehnologie, sau jurnalism mass-media digitale, sau care doresc să-și lărgească competențele lor de jurnalism, ei pot găsi un program care să răspundă nevoilor lor.

Nu numai un master în Jurnalism a pregăti studenții pentru lumea intens de mass-media provocându-i cu cursuri legate de domeniul, dar elevii sunt capabili să aplice cunoștințele lor în experiențe din lumea reală. Programul de master are elevi dincolo de sala de clasă și le arată cum să utilizeze informațiile pe care le-au obținut prin ani de școlarizare.

O Masters of Arts în Jurnalism pot varia în costuri, în funcție de care școală o elevii individuale alege să participe și care țară doresc să studieze în. Student împrumuturi, burse si programe de ajutor financiar ar putea fi disponibile pentru a ajuta studenții cu costul de învățământ superior .

Absolvenții care primesc un master în Jurnalism poate îmbunătăți foarte mult potențialul lor castiga in industrie. Titularii de ieri nu se limitează la oportunități de carieră în domeniul audiovizualului, reviste, ziare și publicații online.Unii jurnaliști își ducă antrenamentul și să devină ofițeri de informații publice pentru agențiile guvernamentale sau scrie publicații specifice companiei pentru laboratoare de cercetare, centre medicale sau de afaceri. Cei care dețin un master of Arts în Jurnalism pot deveni scriitori tehnice și de a găsi oportunități de angajare la nivel mondial.

Elevii pot dobândi o mai bună înțelegere a industriei de jurnalism uitandu-te on-line. Multe școli oferă cursuri on-line, simplificarea procesului de a câștiga un master of Arts în Jurnalism. Puteți începe educația în domeniul jurnalismului, prin aplicarea pentru un master în Jurnalism on-line. Căutare pentru programul de mai jos si sa contactati biroul de admitere al școlii de alegere direct prin completarea formularului de plumb.