Keystone logo

15 MA Programe în Studii umaniste Istorie Istorie antică 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii umaniste
  • Istorie
  • Istorie antică
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii umaniste Istorie Istorie antică

Un grad de Master of Arts, deseori denumit MA, poate fi obținut după terminarea unor cursuri viguroase într-unul din numeroasele domenii de studiu. Acest tip de grad este de obicei centrat în jurul științelor umaniste.

Ce este un MA în istoria antică? Câștigarea unui Master of Arts în istoria antică poate implica cursuri care studiază intens unul sau mai multe aspecte ale lumii antice și privesc în mod special civilizațiile antice. Puteți alege să vă concentrați pe o anumită regiune, țară sau cultură sau să vă concentrați asupra unei categorii cum ar fi arta antică. Există, de asemenea, cursuri mai largi care văd istoria antică din întreaga lume.

Luând cursuri de istorie antică, vă puteți învăța cum să gândiți și să învățați istoric, ajutându-vă să luați decizii mai bune în prezent. De asemenea, puteți învăța metodologii care vă ajută să deveniți un cercetător mai bun și puteți învăța cum să prezentați în mod clar informațiile.

În funcție de locul în care vă urmați cursurile, costul câștigării unui masterat în Istoria Antică poate fi diferit. Puteți compara opțiunile de preț de la școală la școală pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

Carierele pentru absolvenții cu studii în istoria antică se pot concentra foarte mult pe cercetare și educație. De exemplu, cu o diplomă de master, puteți să profitați de oportunitatea de a fi profesor de istorie antică și de a preda la nivel universitar. Puteți, de asemenea, să predați istoria în școlile secundare și primare. Puteți căuta o carieră ca cercetător istoric și puteți lucra pentru un muzeu sau altă instituție istorică. Pot exista, de asemenea, ocazii de a lucra ca un bibliotecar istoric sau traducător de limbi străvechi.

Există multe opțiuni disponibile pentru a vă câștiga gradul atât online cât și la o școală fizică. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.