Keystone logo

39 MA Programe în Studii de artă Arte Istoria artei 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii de artă
  • Arte
  • Istoria artei
Domenii de studiu
  • Studii de artă (39)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii de artă Arte Istoria artei

Un maestru de grad Arts este una dintre cele mai populare alegeri de învățământ superior disponibile. O MA este o modalitate buna pentru ca elevii să demonstreze maiestria într-un anumit domeniu sau domeniu, extinde abilitățile de gândire critică, și să învețe să rezolve probleme complexe. Există mai multe domenii diferite de studiu disponibile cu un master, cum ar fi istoria artei, dar ceea ce este un master în Istoria Artei?

&nbsp

O MA în Istoria Artei permite elevilor să studieze modul în care arta, cultura, istorie și au interacționat-a lungul timpului, explorând lumea bogată de exprimare uman. Absolvenții emerge, de obicei, de la programul lor cu o înțelegere profundă a artei, tendințele istorice, precum si studii vizuale, precum și un număr de gândire critică și abilități de rezolvare a problemelor.

&nbsp

Există multe beneficii pentru a obține un Master în Istoria Artei. Un grad avansat oferă absolvenților un avantaj într-o piață de muncă competitivă, creșterea accesului la cariere relevante.O istorie a artei de studii MA este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a construi competențe, afla mai multe despre arta și forme de expresie, și să cultive o apreciere pentru diverse culturi. Un MA este, de asemenea, un pas bun în direcția obținerii unui doctorat în viitor.

&nbsp

Cei care studiază istoria artei pot aștepta acces la o varietate de cariere. Alegeri populare includ restaurarea operelor de artă, muzeu curation, sau conservare, care permite absolvenților să se concentreze pe îngrijirea și protejarea artă valoroase pentru generațiile viitoare. O diplomă de master în istoria artei poate fi, de asemenea, util pentru cei care doresc o carieră ca artist.

&nbsp

Costul de studii o istorie a artei de master poate varia foarte mult în funcție de program, instituția școlară, și chiar țara de studiu. Elevii trebuie să vă asigurați că acestea de cercetare programele de potențiali bine pentru a asigura o potrivire financiară bună.

&nbsp

Dacă sunteți interesat de o diplomă de master în istoria artei, puteți începe aplicarea online astăzi.Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.