Keystone logo

14 MA Programe în Studii umaniste Studii lingvistice Interpretare 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii umaniste
  • Studii lingvistice
  • Interpretare
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii umaniste Studii lingvistice Interpretare

Un Master of Arts, sau MA, este un curs postuniversitar luate după finalizarea unui grad de licență. Master of Arts este de obicei oferit în domeniul artelor liberale.

Ce este un MA în interpretare? Această cale oferă studenților cursurile de care au nevoie pentru a dezvolta abilitățile de traducere și interpretare. Elevii învață să traducă limba scrisă sau vorbită dintr-o limbă în alta. Ei, de asemenea, dobândesc experiență de interpretare a limbii vorbite. Cursurile oferite pot include interpretarea simultană, interpretarea consecutivă și interpretarea video și telefon. Diferitele programe oferă piese diferite, în funcție de abilitățile candidatului în momentul înscrierii. De obicei, gradul este acordat după terminarea cursurilor și a fost acceptată o teză sau un proiect de masterat.

Elevii care au absolvit un program de masterat în Interpretare vin cu mai multe abilități de comunicare într-o varietate de modalități. De asemenea, ei învață să medieze și obțin abilități lingvistice avansate.

Taxele de școlarizare diferă în funcție de universitate și de țara sa. Gradul poate dura de la 18 luni la doi ani de studiu cu normă întreagă pentru a termina.

MA în Interpretare poate duce la o carieră ca interpreți și traducători pentru companii sau guverne. Absolvenții pot lucra în subtitrări și descrieri audio sau pot folosi abilitățile lor de comunicare îmbunătățite pentru a contribui la afaceri, sectorul public sau organizațiile de relații internaționale. Mulți interpreți lucrează în întâlniri internaționale pentru a ajuta la comunicare. Unii studenți continuă să obțină diplome de doctorat în interpretare pentru a preda la nivel colegial sau universitar. Cariere care traduc documente în industria juridică, tehnică sau publicitate sunt o altă opțiune.

Există cursuri online care oferă MA în interpretare. În plus, universitățile și colegiile locale din întreaga lume oferă astfel de programe. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.