Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Masterate în Arte  (MA) în Ilustrare 2023

12 MA Programe în Ilustrare 2023

overview

O diplomă de master poate fi finalizată adesea în doi ani sau mai puțini. Cu toate acestea, majoritatea programelor necesită o diplomă de licență înainte de înscriere.

Ce este un MA în ilustrație? Într-un program de masterat ilustrativ, studenții pot studia o serie de concepte pentru a le ajuta să-și dezvolte abilitățile și stilul artistic. Cursurile dintr-un program pot include desen, tehnici, ilustrații, ilustrații digitale și compoziția ilustrațiilor. Un program se va concentra, de obicei, pe ajutarea savanților să dezvolte un portofoliu de muncă bine rotunjit, încurajându-i, de asemenea, să își dezvolte abilitățile. Elevii pot, de asemenea, să învețe despre păstrarea activității originale și dezvoltarea abilităților antreprenoriale.

După finalizarea unui program, absolvenții ar trebui să aibă un portofoliu completat care să-și prezinte aptitudinile și stilul individual care pot fi folosite pentru a asigura munca. De asemenea, aceștia s-au dezvoltat abilități care îi ajută să găsească un loc de muncă potențial sau să își înceapă o afacere proprie.

Costurile unui program sunt influențate de mulți factori. Cel mai bine este ca elevii să verifice cu școlile alese pentru informații corecte despre costuri, precum și informații despre burse, granturi și alte forme de ajutor financiar.

După absolvire, elevii sunt pregătiți să înceapă să lucreze ca ilustratori. În timp ce majoritatea vor lucra sub titlul de "ilustrator", există alte titluri pentru care se pot califica. Acestea includ designer de caractere, ilustrator de carte, artist digital, director de artă, artist grafic, designer de jocuri și artist scenarist. Absolvenții pot găsi muncă într-o varietate de domenii cu o serie de companii. Locurile de muncă pot fi găsite cu diverși angajatori, cum ar fi filme, cărți, televiziune și ziare. Unii absolvenți pot alege să își înceapă propria afacere sau să lucreze în mod independent în baza unor contracte cu companii diferite.

Dacă sunteți interesat de o carieră interesantă în domeniul ilustrației, atunci o MA în Ilustrație poate fi o mare opțiune. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

read_more

filters

  • MA
  • Studii de artă
  • Ilustrare
fields_of_study
  • Studii de artă (12)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format