Keystone logo

10 MA Programe în Studii umaniste Teologie Grijă pastorală 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Grijă pastorală
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii umaniste Teologie Grijă pastorală

Adesea, un follow-up la o diplomă de licență 's, un Master of Arts grad (MA) este ceva mulți studenți decid să lucreze spre în scopul de a îmbunătăți opțiunile lor de carieră și să ridice potențialul lor de câștig. Un maestru 's grad este, de asemenea, o cerință pentru oricine în speranța de a introduce un program de doctorat.

Ce este un master în pastorală? pastorație este un domeniu de consiliere care se concentrează pe psihoterapie și teologie. Studenții care decid să obțină o diplomă în pastorație au adesea un angajament foarte puternic pentru credință. Ei vor învăța despre diferite tipuri de consiliere, inclusiv consiliere premaritală și maritală, consiliere durere, principii biblice de consiliere, și conducerea pastorală. Alte cursuri includ teologie, istorie religioasă, etică și religie în societatea lumea contemporană.

Indivizii ar putea decide să ia cursuri de pastorație pentru mai multe motive în afară de speranța lor de a ajuta oamenii.S-ar putea afla, de asemenea despre comunicare, planificare si organizare, precum și alte abilități pot aplica la multe aspecte ale vieții.

Costul pentru a obține o diplomă în pastorație va depinde de locul în care student se decide să ia cursuri și cât timp le va lua pentru ei pentru a finaliza clase. Cercetarea ar trebui să fie întotdeauna făcut pentru a asigura cea mai bună procesul de luare a deciziilor.

Indivizii care au absolvit cu o diplomă în pastorație merge de multe ori să lucreze în calitate de consilieri pentru persoane fizice, cupluri sau familii întregi. Acestea ar putea sfat pe o gama larga de subiecte sau sa se concentreze pe situații, cum ar fi probleme maritale sau de consiliere durere. Absolvenți lucra într-o varietate de locații, inclusiv biserici, spitale, abuz de substanțe sau centrele de tratament de sanatate mintala, adăposturi sau în cabinete private. Cei care aleg să urmeze licențiere va avea o gamă mai largă de opțiuni, dar de licențiere nu este necesară pentru fiecare setare.

programe internaționale pastorali sunt disponibile în multe universități.Unele dintre ele oferă opțiuni on-line pentru persoanele care trăiesc în zone îndepărtate sau care au nevoie de planificare mai flexibil. Pentru a începe cu un curs, căuta programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.