Keystone logo

9 MA Programe în Limbi străine Franceză 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Limbi străine
 • Franceză
Domenii de studiu
 • Limbi străine (9)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MA Programe în Limbi străine Franceză

  O diplomă de master, sau un Master of Arts, este un grad comun acordate de instituții de învățământ superior. Cel mai adesea, un MA se acordă pentru studii în domenii cum ar fi istoria, limba engleză, lingvistică și arte. De obicei, un master se realizează în urma o diplomă de licență într-un domeniu similar.

  Ce este un master în limba franceză? Un Master Of Arts în limba franceză implică o abordare multilaterală a procesului de învățare despre cultura franceză, limba și istoria. Scopul diplomă de master în limba franceză este de a educa elevii despre diferitele aspecte ale culturii franceze, de multe ori printr-o apreciere a mass-media, arte vizuale, literatură și studii istorice. De multe ori, o diplomă în limba franceză implică scris o lucrare de teză sau de cercetare în engleză sau franceză, în funcție de pista luată, în grad. Multe programe oferă o gamă de concentrații în piese precum literatură comparată, cultura franceză sau istorie.

  Un Master of Arts în limba franceză permite elevilor să dobândească o înțelegere profundă a literaturii franceze și să stăpânească abilitățile lor de limba franceza la un nivel ridicat. Prin studierea culturii și istoriei franceză, elevii pot contextualiza evenimentele mondiale și conexiuni lingvistice.

  Costul financiar al unui master în limba franceză variază, în funcție de care instituția este ales. Unele programe dura doar un an, iar altele pot dura până la trei ani, care poate avea un impact costul financiar al programului.

  Cei cu un Master of Arts în limba franceză se pot aștepta pentru a explora o gamă largă de posibilități de carieră. Mulți studenți aleg să urmeze studii superioare și de studiu pentru un doctorat în franceză, ceea ce poate duce la locuri de muncă de predare academice. Alte domenii de interes pentru cei cu un master în limba franceză include poziții diplomatice, locuri de muncă guvernamentale și alte oportunități de angajare asemenea.

  Cursurile online sunt o modalitate buna de a urmări un masterat în limba franceză.Acestea oferă flexibilitatea de a lucra de oriunde și programul de cursuri în jurul altor obligații. Pentru a începe cu un curs, căuta programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.