Keystone logo

69 MA Programe în Studii umaniste Filosofie 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii umaniste
  • Filosofie
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (69)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii umaniste Filosofie

Elevii cu o diplomă de licență ar putea dori să continue educația lor cu un grad post-universitare, cum ar fi un Master of Arts. MA este format de obicei din studiul de arte plastice, filosofie, limba engleză, precum și diverse alte subiecte. Elevii pot avansa apoi în cariera lor cu o mai bună cunoaștere a domeniul lor specific de studiu.

Ce este un masterat în filosofie? Printre cele mai vechi preocupări ale omului, filosofia se ocupă cu unele dintre cele mai mari întrebări cu privire la existența, cum ar fi "Ce este adevărul?" Și "Care este natura realitatii?" Absolvenții nu poate deține toate răspunsurile, dar ei vor s-au dezvoltat instrumente pentru explorarea întrebări, a obținut în parte prin studiul de texte primare, discuții și prelegeri, și reflecție și teste riguroase de ipoteze.Grade Filosofie se pot concentra pe anumite zone și / sau probleme, cum ar fi religia sau etica, și solicitanții trebuie să fie pregătiți să elaboreze o declarație clară în interesele lor particulare.

Câteva grade oferă mai multe oportunități pentru auto-examinare și discursul intelectual la nivel înalt. Majors Filosofie tind să se bucure de munca lor și se aplică lor de învățare pentru interesele lor personale, precum și viața lor profesională. În timp ce o disciplină de notorietate dificil, filozofie insuflă rigoarea academică și abilitățile de gândire critică, care transfera la mai multe domenii posibile. La finalizarea cu succes a unui program, mulți absolvenți merge pe pentru a câștiga doctori.

În funcție de program, un Master în Filosofie poate dura până la doi ani, iar costurile variază între diferite colegii. Unii factori care joacă un rol în costuri sunt ceea ce țară este școala și dacă este vorba de o instituție publică sau privată.

Un număr mare de absolvenți intră mediul academic, fie la liceu sau la nivel de colegiu; Cu toate acestea, un grad filozofie spune angajatori care un absolvent se bucură de lupta cu probleme dificile, și că el sau ea are interese mari, precum și un grad înalt de inteligență. Astfel, absolvenții pot urma un număr mare de potențiali carieră, cum ar fi dreptul, psihiatrie, administrare de sănătate, tehnologia informației, și științele. În plus, absolvenții de multe ori merge pe pentru a deveni scriitori de succes, antreprenori și consultanți.

Multe colegii și universități oferă un număr limitat de sloturi în programele lor de Filosofie, de aceea este important pentru potențialii studenți să se aplice cât mai curând posibil pentru examinare. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.