Keystone logo

6 MA Programe în Studii umaniste Etică Etică aplicată 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii umaniste
  • Etică
  • Etică aplicată
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii umaniste Etică Etică aplicată

Un MA este un grad avansat oferite într-o varietate de domenii. Este nevoie de obicei, unu la trei ani pentru a finaliza și oferă absolvenți cu un avantaj competitiv în cariera lor ales. Un maestru 's grad conferă, de asemenea, posibilitatea de a studia o anumită zonă într-un domeniu mai larg.

Ce este un master în etică aplicată? Un maestru 's diplomă în etică aplicată oferă posibilitatea de a studia în probleme etice adâncime într-o varietate de industrii. Elevii pot alege să se specializeze în etică în educație, sănătate, mass-media, politică, justiția socială, sau alte domenii. Cu un accent în etică aplicată, elevii învață nu numai despre etică și practici etice, dar și cum să le pună în practică într-un mediu profesional. Cursuri comune includ introducere la gândirea filosofică, gândire morală și practică, teoria etică și practică, probleme în etica profesională, precum și cursuri de specialitate în cadrul unui domeniu de studiu, cum ar fi biodiversitatea, moartea și pe moarte, drepturile omului, si handicap.

Problema etică devine din ce în ce mai important într-o gamă largă de industrii. Un grad avansat pe această temă oferă studenților cu medii puternic în recunoașterea problemelor etice și dezvoltarea de soluții în multe situații diferite.

Costul unui program de grad este dependentă de taxele de școlarizare și durata programului, care este desemnat de către fiecare instituție în parte. Pentru a planifica costul total, aveți nevoie pentru a contacta școală ales sau școli și întrebați despre taxele de studii, precum și orice burse de studiu posibile.

Cu un grad mai avansat în etică aplicată, absolvenți pot lucra într-o varietate de industrii. Cele mai multe vor alege o cale pe baza specialitatea lor de ales. Exemple de locuri de muncă includ manageri non-profit, factorii de decizie politică de sănătate, administratori de tehnologie de comunicare, și factorii de decizie din diferite departamente guvernamentale.

Studenții interesați în obținerea un master în etică aplicată trebuie mai întâi să cerceteze mai multe programe diferite oferite pentru a găsi unul cu accentul potrivit pentru scopurile lor de carieră. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.