Keystone logo

14 MA Programe în Studii umaniste Etică 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Studii umaniste
  • Etică
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Studii umaniste Etică

Cu îmbunătățite perspectivele de locuri de muncă și a crescut câștigând potențial, un grad avansat poate fi o opțiune înțelept pentru persoanele fizice care au deja o diplomă de licență. Câștigul salarial un Master în etică poate ajuta pe elevi forma soluții etice la problemele globale în timp ce în același timp crearea de oportunități de angajare.

Vi se poate cere, ceea ce este un master în etică? Folosind disciplinele de filosofie, psihologie, teologie și, elevii din acest program să învețe să folosească abilitățile intelectuale pentru a ajuta la crearea rezoluții pașnice pentru problemele lumii. Absolvenții sunt unic potrivite pentru a intelege mai bine dificile dinamica și aspectele culturale care stau la baza păcii și război, și sunt mai în măsură să promoveze soluționare a conflictelor internaționale.

Beneficiile care pot fi primite și a câștigat un Master în Etica sunt numeroase și variate.Elevii dezvolta gândire și de raționament moral abilitățile lor critice, să învețe cum să se examineze și să rezolve diverse probleme etice, și să lucreze pentru a aplica teoria etică a rezolva problemele sociale contemporane.

Costul de a câștiga o diplomă de master în etică poate varia de la școală la școală și o țară la alta. Deși costurile de școlarizare pot fi compensate prin burse și alte ajutoare financiare, se recomandă ca elevii să contactați școala lor direct pentru a obține informații specifice despre școlarizare, taxele, precum și orice alte costuri care ar putea fi asociate cu primirea acestui grad avansat.

Cu un Master in etică, absolvenți pot găsi oportunități de angajare, care sunt la fel de diverse ca educația lor. Persoanele fizice pot alege să predea la colegii și universități, sau pot lucra cu companii pentru a ajuta sfătui pe dileme etice la locul de muncă. Alumni pot lucra în domeniul resurselor umane, în calitate de consultanți media pentru agențiile de ziare și televiziune, precum și în relațiile publice.Lucrul în sectorul public pentru agențiile non-profit sau în locale, de stat, precum și pozițiile guvernul federal este, de asemenea, o opțiune pentru absolvenții cu acest grad avansat.

Dacă sunteți interesat în continuarea dezvoltării personale și profesionale și a câștigat o diplomă de master în etică on-line, de căutare pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.