Keystone logo

22 MA Programe în Pedagogie Educație timpurie 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Pedagogie
  • Educație timpurie
Domenii de studiu
  • Pedagogie (22)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Pedagogie Educație timpurie

O MA este o diplomă la nivel de absolvent, acordată în mod obișnuit persoanelor care studiază subiecte din domeniul artelor sau umaniste. Master of Arts ar putea să se concentreze mai mult pe discuții decât pe mai multe grade științifice. Cu studii postuniversitare, cele mai multe grade MA pot fi finalizate în termen de doi ani.

Ce este un MA în educația timpurie a copiilor? Este o diplomă la nivel de absolvent, concepută, de obicei, pentru a ajuta studenții să își extindă expertiza actuală. Elevii pot dobândi o mai bună înțelegere a diferitelor stiluri de învățare ale copiilor, a nevoilor de dezvoltare ale elevilor până la vârsta de opt ani și a rolului relațiilor de familie în învățare. Persoanele fizice pot învăța să realizeze un curriculum adecvat dezvoltării, care îi ajută pe elevi să dezvolte abilități de gândire critică, curiozitate și reflecție. Elevii ar putea lua cursuri de dezvoltare a copilului și a copilului, copii excepționali și copii de vârstă fragedă, copii, familii și societate.

Absolvenții tind să afle că au dezvoltat o varietate de abilități, inclusiv comunicarea cu copiii mici, abilitatea de a asculta bine și rezolvarea complexă a problemelor. Acest lucru îi poate ajuta pe indivizi să interacționeze cu copiii în viața personală și să se poată transfera bine la multe opțiuni de carieră.

Un MA în educația timpurie a copiilor este o opțiune de grad popular oferită la numeroase universități din întreaga lume. Fiecare universitate poate avea un curriculum ușor diferit. Acești factori și multe alte afectează prețul de școlarizare. Contactați școala preferată pentru mai multe informații.

Mulți absolvenți doresc să meargă în domeniul educației. Aceste programe le pot pregăti pentru a reuși ca profesor de școală primară, administrator preșcolar sau specialist în îngrijirea copiilor. Ele pot fi, de asemenea, calificate pentru o varietate de cariere non-didactice, inclusiv formator corporativ, muzeu docent, specialist în curriculum sau programator de programe.

Câștigarea unui masterat în educația timpurie vă poate pregăti pentru o carieră de succes în educație și dincolo. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.