Keystone logo

30 MA Programe în Pedagogie Educație specială 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Pedagogie
 • Educație specială
Domenii de studiu
 • Pedagogie (30)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MA Programe în Pedagogie Educație specială

  Cu un Master of Arts grad există oportunități mai mari pentru ocuparea forței de muncă, precum și posibilitatea de a un potențial mai mare castiga pentru absolvenți. Persoanele care castiga masterat lor în învățământul special pot face o diferență în viețile altora în timp ce câștigă, de asemenea, abilități academice și de conducere importante.

  Viitorii studenți pot fi cere, ceea ce este un master în învățământul special? Acest program de gradul avansat pregătește absolvenți pentru a intra în sala de clasă de elevi cu dizabilități sau contestat și de a crea medii de învățare creative care acești studenți au nevoie. În cursuri special concepute, elevii sunt învățați cum să se ocupe de diferitele situații și provocările unice de învățare care se găsesc într-o sală de clasă învățământul special.

  Primirea masterat dumneavoastră în învățământul special este benefică nu doar pentru absolvenții, dar pentru elevii care vor lucra cu la fel de bine, ca și cadrele didactice cu studii mai bune se poate livra o educație mai bună.Learning metodologia de predare este cazul, competențe de intervenție de comportament, și cum să pună în aplicare strategii alternative de învățare toate face pentru un individ îmbunătățită, mai multe cunostinte la absolvire.

  Câștigul salarial un master în învățământul special pot fi costisitoare, dar costul de școlarizare, taxele de, precum și alte cheltuieli variază de la școală la școală. Elevii pot fi eligibile pentru burse, granturi sau alte oportunitati de ajutor financiar de la școala lor ales care pot ajuta diminua costurile acestui grad avansat.

  Cu un master în Educație Specială, mulți absolvenți deveni profesori de educație specială în școlile publice sau private, aplicând jucătorul lor unic stabilite direct în sala de clasă. Acest grad avansat poate fi, de asemenea, o potrivire perfectă pentru designeri de învățământ de jocuri video, deoarece acestea sunt bine familiarizați cu nevoile și provocările acestor elevi diverse. Alte absolvenți pot găsi locuri de muncă în organizații guvernamentale, ca directori de programe locale, sau ca specialisti curriculum.

  Dacă sunteți interesat de lucru cu elevii într-un mediu de învățare provocator, câștigând MA în Educație Specială online poate fi o alegere excelentă. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.